fbpx

Postoji način da se riješite infekcije sinusa, odnosno izliječite simptome sinusitisa za 20 sekundi. Sve što trebate učiniti je pritisnuti mjesto između obrva i piti napitak napravljen od jabučnog sirćeta, meda, kadžunskog bibera (ili običnog bibera), i limuna. Slijedite ove upute i riješit ćete se boli vrlo brzo.

Lice sadrži tačke koje kada se pritisnu, mogu osloboditi pritisak. Preporučuje se pritiskati tačke između obrva samo iznad nosa. Ovo funkcioniše jer pritiskom na to mjesto pomažete protoku sluzi i spriječavate sinuse da postanu suhi i upaljeni.

Zatim, koristite napitak koji je predložio David Wolfe. Trebat će vam 1/4 šolje čistoga, nefiltriranog, nepasteriziranog organskog jabukovog sirćeta, 1/2 šolje vode, 1 žlica sirovog meda, i sok od 1 limuna.

Počnite s kipućom vodom. Ulijte toplu vodu u čašu i promiješajte u nju jabukovo sirće. Zatim, dodajte med i biber i miješajte dok se svi sastojci ne sjedine. Dodajte limunov sok i pijte. David Wolfe preporučuje redovito piti ovaj napitak, dok se simptomi ne uklone.

Izvor:remedydaily


0 Comments

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *