fbpx

Glavni izvori patnji na planeti Zemlji su zasigurno sebičnost,pohlepa i neznanje. Međutim, ako se okrenemo empatiji, i surađujemo više, i za sve nas stanovnike planete Zemlje, ipak ima nade.

Od 16 Februara 2018 počela je vladavina zemljanog Psa, prema kineskom kalendaru.

Poznato je da zemljani Pas ne odobrava nepotrebno rasipanje i trošenje. Cjelokupan uspjeh u 2018  ( i u ljubavi i na poslovnom planu) najviše zavisi o kvalitetnoj međuljudskoj komunikaciji, te nesebičnosti i velikodušnosti.

Osnove za preživljavanje su empatija i suradnja, a ljudski moral je sinonim slobode. Samo ako budemo moralni i odgovorni, bićemo slobodni, odnosno naši životi mogu biti kvalitetniji i bolji.

Godina zemljanog Psa snažno će utjecati na muškarce i na žene, dajući im priliku za promjenu. Snažan karakter, edukacija, moral, društveni život, zdravlje i briga za starije, u ovom su razdoblju veoma važni. Pojava novih književnika i filozofa, kao i ponovno otkrivanje zaboravljenih klasičnih pisaca i pjesnika, trebala bi probuditi i nahraniti kolektivnu svijest.

Tokom godine zemljanog Psa možemo očekivati i pokretanje novih industrijskih projekata, koji će promijeniti dosadašnji način proizvodnje i eksploataciju izvora energije. To se posebice odnosi na područje solarne energije, koje je dovoljno razvijeno da postane jedan od glavnih izvora struje.

 


0 Comments

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mini Cart 0

Your cart is empty.