fbpx

Bosna i Hercegovina je država u obliku srca i jedna je od najljepših zemalja na svijetu. Iako je turizam u Bosni i Hercegovini  brzorastući sektor koji u posljednje vrijeme čini važan dio za ekonomiju države, potrebno je i dalje raditi na promidžbi ove lijepe države. Bosna i Hercegovina bila je u grupi država sa značajnim turističkim razvojem u nekoliko posljednjih godina. U BiH postoje i ljetne i zimske destinacije s kontinuitetom u turizmu tokom cijele godine. Dolazak turista, primjera radi, porastao je u prosjeku za 24% godišnje u periodu između 1995. i 2000.  Od 2000.godine do danas broj turista i turističkih posjeta konstantno raste.

Putem mnogobrojnih web portala imate priliku upoznati se sa prelijepim mjestima i prirodnim ljepotama Bosne i Hercegovine, i možda uvrstiti ovu državu na vašu listu prilikom odabira slijedeće destinacije za godišnji odmor.

Donosimo vam neke od najposjećenijih informativno-turističkih web portala, na kojima možete pronaći sve što vas zanima o Bosni i Hercegovini.

www.posjeti.me

www.gdjezavikend.ba (FB: gdjezavikend)

https://sarajevo.travel/

http://www.planiraj.com/

http://www.visitmycountry.net

www.destinationsarajevo.com

www.bhtourism.ba

www.hercegovina.ba

 

 


0 Comments

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *