Athos parfemi

Published by armin on

athos-parfemi-milano-by-kk-slika-41813517

Predstavljamo vam Athos parfeme koji se već dugi niz godina mogu kupiti u mnogim trgovinama. Od 2010. Athos parfemi se počinju prodavati putem više nivoa marketinga tj. akviziterskom prodajom. Athos parfemi se proizvode u Italiji u Milanu, centru svjetske mode i centru proizvodnje parfema mnogih najpoznatijih svjetskih proizvođača.

Tvornica koja ih proizvodi radi po najvećim svjetskim standardima i posjeduje certifikat o kvaliteti ISO 9001-2000. Naši parfemi su napravljeni kao EAU DE PARFUM (a ne kao toaletne vode) što znači da je dugotrajnost kože i identitet mirisa zagarantovan. Athos parfemi su pakovani u tri veličine bočica od 15 ml, 30 ml i 50 ml. Svi se pakuju u našoj ambalaži, kako kupac ne bi plaćao skupu ambalažu, jer od nje nema korist (prilikom kupovine parfema većina troškova je pakovanje i marka ili brand), a kvalitet i miris su orginalni. Osim toga, naši parfemi se pakuju u malim količinama, zbog pristupačnije cijene, pa svako od vas, da li muškarac ili žena može parfem mjenjati jednom sedmično ili čak svaki dan.

Nudimo najbolji omjer cijene i kvalitete na svijetu. Ukoliko ne budete zadovoljni našim proizvodom, vraćamo vam novac bez da nam iznesete razlog.

Kontakt: 062-357-588

Lijep pozdrav,
Team ATHOS PROFUMI


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Domacinski blog
%d bloggers like this: