VEČERNJI NAPITAK KOJI SMANJUJE MASTI U STOMAKU- REZULTATI ZAGARANTOVANI!

Svaka osoba treba da bude svjesna, koliko je važna detoksikacija organizma. Detoksikacija pomaže u uklanjanju toksina iz organizma, koji spriječavaju pravilnu apsorpciju hranjivih tvari. Kancerogeni spojevi također se uklanjaju detoksikacijom. U ovom članku ćete naučiti kako pripremiti piće koje će poboljšati vaš imunitet, povećati metabolizam, očistiti vaš organizam od toksina i uz koje ćete također gubiti na težini.

[umetnime]

Masti u stomaku/želudcu su povezane sa dijabetesom, visokim krvnim pritiskom i kardiovaskularnim bolestima. Brojna istraživanja potvrdila su povezanost između stomačnih masnoća i dijabetesa tipa 2. Prema jednoj studiji objavljenoj u časopisu Journal Hearth, višak masnoća u stomaku može biti uzrok iznenadne srčane insuficijencije.

 

Ako želite da izgubite stomačne masnoće sigurno ćete početi redovno vježbati i konzumirati zdravu ishranu. Donosimo vam recept za izvanredan napitak, koja sadrži najefikasnije sastojke za sagorijevanje masti, koji će vam pomoći da ostvarite svoj cilj.

Sastojci:

  • ½ limuna
  • 1 krastavac
  • 1 kašika đumbira u prahu
  • Stručak peršina
  • 1/3 šolje vode

Priprema:
Stavite sve sastojke u sokovnik i napravite sok. Koristite ovaj sok svaku večer prije spavanja i rezultati će uskoro biti vidljivi.

Izvor:healthyfoodandnaturallife

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *