New Hostel Beograd nudi KVALITET PO NISKIM CIJENAMA

Dobrodošli u NEW HOSTEL BELGRADE, najbolje mjesto za vaš smještaj u Beogradu.

New Hostel Belgrade vam nudi odličnu uslugu po pristupačnim cijenama. Mi smatramo da hostel treba da pruži kvalitet, čistoću i dobar dizajn, pod obavezno. Iz ovog razloga naš hostel je savršen izbor za opuštanje tokom razgledanja Beograda, ali takođe i za upoznavanje novih ljudi. Možete odabrati da odsjednete u privatnoj sobi sa kupatilom ili u velikoj sobi sa 12 ležajeva, ali ćete u svakoj imati zagarantovano najviši nivo čistoće, udobnosti i dodatnih pogodnosti, kao što je besplatan Wi-Fi i klima.

New Hostel Belgrade room

Naša želja je da turistima širom svijeta pokažemo koliko je Beograd fenomenalan grad. Stoga, mi ne nudimo samo savršen smještaj. Mi nudimo jedinstveno iskustvo u najboljem party gradu u regiji. U skladu sa vašim željama i potrebama, oragnizovaćemo ture obilaska grada, rezervacije u najpopularnijim barovima, klubovima i restoranima i mnoge druge zabavne aktivnosti po kojima je naš grad poznat.

New Hostel Belgrade room 2

ADRESA

Beogradska ulica 66

Beograd, 11000 Serbia

KONTAKT

TEL +381 11 4090004

MOB +381 62 339933

EMAIL info@newhostelbelgrade.com

New Hostel Beograd – 24H DNEVNO OTVORENA RECEPCIJA

Ukoliko je našim gostima potrebna informacija ili pomoć, naši recepcionari su uvijek spremni da pomognu. Naša želja je da našim gostima pružimo najbolji mogući boravak u Beogradu i stojimo vam na raspolaganju za različite dodate usluge. BESPLATNE I USLUGE PO ZAHTJEVU U okviru cijene smještaja.


1 Comment

Beograd: Očaravajući grad je destinacija za sva godišnja doba (VIDEO) - domacin.ba · 26. Februara 2022. at 10:03

[…] Predstavljamo Hostel No9-Beograd, Srbija ili New Hostel Beograd […]

Komentariši

Avatar placeholder

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Mini Cart 0

Your cart is empty.