Ovaj servis u vlasništvu Facebooka na početku godine imao je 300 milijuna korisnika, koliko ih Twitter broji danas.

“Iako su prekretnice poput ove važne, uzbuđuje nas to što se se svakom od nas svijet čini manjim zahvaljujući vizualnoj komunikaciji. Korisnici Instagrama neprekidno snimaju nevjerojatne fotografije i video zapise iz svih kutaka Zemlje (pa i sunčevog sustava)”, objavio je Instagram na svom blogu.

Prema podacima kojima barata Instagram, više od polovice novih 100 milijuna korisnika živi u Europi ili Aziji a najveći je rast zabilježen u Brazilu, Japanu i Indoneziji.

“Kad smo ga lansirali prije pet godina, 400 milijuna je izgledalo kao tako dalek san. I dalje težimo poboljšanju Instagrama, pomažući vam da doživite svijet kroz fotografije i povežete se s drugima kroz zajedničke strasti”, poručili su iz Instagrama.

Među najpoznatijim korisnicima Instagrama su Kim Kardashian, Jennifer Lopez, David Beckham te mnogi drugi, zbog koji su se i drugi korisnici brzo prijavili na tu društvenu mrežu.

Instagram je ovog mjeseca predstavio plan proširenja ponude za oglašivače kojima otvara niz novih mogućnosti, poput pokretanja globalnih marketinških kampanja u različitim formatima, uključujući video oglase u trajanju do 30 sekundi.

federalna.ba/index.hr


0 Comments

Komentariši

Avatar placeholder

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mini Cart 0

Your cart is empty.