fbpx

Očaravajuća kombinacija nježnog mirisa i dragocjenih prirodnih sastojaka za kožu, nalazi se u bočicama AMAMA seruma. Kombinacija 9 različitih hladno prešanih biljnih ulja i obilje vitamina E, te omega 3 i omega 6 masnih kiselina, čine kožu mekom i elastičnom. Ovaj serum u potpunosti mijenja potrebe kože za kremom, jer  pruža sve što je koži potrebno kako bi bila zdrava, lijepa i hidratizirana. Serum, bogat 100% prirodnim sastojcima, umiruje i štiti kožu i njezin hidrolipidan film, jača prirodnu zaštitnu barijeru kože i potiče njezinu obnovu. Dokazano djeluje  protiv nastanka bora, kapilara i saniraja ožiljaka.

[umetnime]

Potpuno prirodna cvijetna vodica lavande koja predstavlja idealno čistu vodu eteričnog ulja sa dušom mirisa biljke lavande je najnježniji proizvod za čišćenje i hidrataciju kože jer ne sadrži  ni kap alkohola. Uz pomoć ovog proizvoda nema više mučenja sa skidanjem šminke, nadraženosti ili crvenila lica, pomaže u saniranju upalnih stanja na koži kao što su akne, bubuljice ili opekotine od sunca.

„Željeli smo napraviti brend koji će se dizajnom i kvalitetom isticati na policama, kao i da pružimo dodatnu vrijednost potrošačima. Naš cilj je da postanemo prvi izbor kada su u pitanju kvalitet i izgled proizvoda ali i zadovoljstvo potrošača. Također, nastojat ćemo dokazati da naši proizvodi mogu parirati svjetskim brendovima, ali i ostalim elementima koji čine kvalitetan i proizvod i brend. Svi koji vole biti lijepi i njegovani, koji vole da se zabave i osvoje vrijedne nagrade mogu nas pratiti na facebook stranici AMAMA ili na web stranici www.amama.ba“ navodi brend menadžerica AMAMA proizvoda Rialda Jašarević.

Mini Cart 0

Your cart is empty.