fbpx

Željeli biste provesti svoje slobodno vrijeme na čistom zraku i u prirodi, a pitate se gdje. Mi vam nudimo odličnu ideju. Naš prijedlog je Zelengora.

[umetnime]
Predivna planina, koja je bogata raznolikim reljefnim masivima sa mnogo vrhova, okružena rijekama: Drinom,Neretvom i Sutjeskom i svim pritokama i potocima koji se ulijevaju u ove velike tri ljepotice. Bogata i raznovrsna flora nudi vam pravi mali raj za oči, a čistoća samog pejzaža će na vas ostaviti utisak kao da nikada ljudska noga nije kročila na to mjesto.


Zelengora predstavlja idealno mjesto za sve avanturiste, porodične ljude, ali i one zaljubljene koji žele iznenaditi partnera romantičnim izletom, te za mlade koji žele pobjeći makar na kratko iz civilizacije i uživati sa društvom.

[umetnime]
Ova planina pored svih prirodnih bogatstava predstavlja i svojevrsni spomenik, mjesto na kojem su se odvile neke značajne bitke vezane za prošlost ovdašnjih prostora, te na taj način donosi nam još jednu dimenziju i vrijednost ovog bosanskohercegovačkog dragulja. Nadamo se da ćete uživati.

 

[WRG id=8391]

 

Autor: Žana Matić

Fotograf: Aldin Sinan


0 Comments

Komentariši

Avatar placeholder

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mini Cart 0

Your cart is empty.