I vas, koji imate automobil, sigurno obuzme nervoza i ljutnja kada na svom autu uočite ogrebotinu, a nemate pojma kako se tu stvorila. Odlučujete se na mehaničarske radionice.

Kako smo većinom sada kod kuće, zasigurno su na red za čišćenje i spremanje došli i naši limeni ljubimci. Tko god ga posjeduje, vrlo je osjetljiv/a po pitanju vlastitoga automobila. Neki idu čak toliko daleko s ljubavlju da svomu automobilu daju ime, uređuju ga, ulažu hrpu novaca…

No bilo da je da ta ljubav manja ili veća ili da je u pitanju vlasnik ili vlasnica, nitko se neće oduševiti kada priđe autu i ugleda ogrebotinu. Najčešće je riječ o nekim manjima ogrebotinama nastalim od ključa, tijesnoga parkiranja, udara kamenčića ili zimi zbog vremenskih prilika. Međutim, ne morate odmah očajavati! Ogrebotina se možete riješiti i to vrlo brzo i bez odlaska majstoru i najvažnije za sve – bez velikih troškova. 

Bez obzira na mogućnost da je u pitanju zavidni komšija ili loša sreća – pokušat ćete prvo sami da je uklonite. Kada to ne pali, odlučujemo se na posjetu mehaničarima. Međutim, u svjetlu činjenica postoji i drugi način rješenja problema bez posjete mehaničarske radionice!

Trik je u korištenju čuvenog i svima znanog spreja WD 40.

Ako vam i dalje nije ništa jasno, pogledajte video o tome kako uz pomoć spreja WD 40 možete i sami otkloniti ogrebotine sa auta. Našpricajte ogrebotinu, a onda to mjesto obrišite papirnatim ubrusom. Postupak ponavljajte, dok ogrebotinu potpuno ne otklonite.

Izvor:healthy-course

Pronađite još zanimljivih članaka klikom ovdje!

Preporučujemo da posjetite i www.posjeti.ba


0 Comments

Komentariši

Avatar placeholder

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Mini Cart 0

Your cart is empty.