Sve vas srdačno pozdravljam i želim dobrodošlicu  na 8. Međunarodni sajam privrede i obrta GRAPOS EXPO “Gračanica 2017“. Uz želju da  se u toku  sajamskih dana prijatno osjećate i sa sobom ponesete lijepe i drage uspomene.

Okupljanje privrednika prilika je da se u međusobnim kontaktima sklope poslovni aranžmani, razmjene iskustva, ojača međusobna privredna saradnja i promovišu ideje o zajedničkim nastupima na domaćem i inostranim tržištima i tako dalje.

Gračanica – od posla čaršija i Tuzlanski kanton potvrdili su se  kao sredine u kojima su privredni potencijali, kao i prirodni resursi, u potpunosti usmjereni na  jačanje privrednog sektora.

Zajedno možemo sve, sami vrlo teško. Ovaj sajam je još jedna u nizu prilika da  jedni o drugima što više saznamo, da sklapamo  i učvršćujemo poslovno-partnerske odnose. Svjedoci smo da su iz dana u dan sve veće konkurentske sposobnosti naših preduzeća na domaćem i stranom tržištu. Sajam ima  zadaću da na toj osnovi jača   ekonomiju. Da podstakne nova zapošljavanja i otvaranje novih radnih mjesta.

Naša vizija je da Gračanica  postane savremena evropska općina  ugodna za život i rad i atraktivna za investiranje. Sredina koja svoj održivi razvoj godinama uspješno  temelji na poduzetništvu, na  industrijskim i ljudskim resursima, prirodnim i turističkim potencijalima. Te bogatom kulturno-historijskom naslijeđu i čistom oklišu. Ona to u istinu i jeste, a  ovaj sajam je potvrda toga ušta ćete se uvjeriti  tokom njegovog trajanja.

Grapos Gračanica

Više informacija na portalima: gracanica.info ili Graposexpo sajam, FB: Grapos Gračanica


0 Comments

Komentariši

Avatar placeholder

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mini Cart 0

Your cart is empty.