Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine je obaviještena od Ambasade Republike Turske u Sarajevu da će se u martu mjesecu u Turskoj održati pet sajmova. 5 važnih sajmova u Turskoj u mjesecu martu 2017 su:

  1. Od 1. do 4. marta održava se Sajam roletni, tendi-sistema za vrata i prolaze i sistema za zaštitu od sunca- R+T Turkey.
  2. Od 1. do 5. marta održava se Sajam MODEKO u Izmiru- sajam namještaja, dekoracija za domaćinstva i kancelarijskog namještaja.
  3. Od 2. do 4. marta održava se EURASIA RAIL 2017-međunarodni sajam željeznica, lakih šinskih sistema, infrastrukture i logistike.
  4. Od 8. do 11. marta održava se EURASIA WINDOW 2017- međunarodni sajam vrata, roletni, opreme i sistema za fasade, profila, proizvodnih tehnologija i mašina, materijala za izolaciju, sirovina i pratećih proizvoda.
  5. Od 8. do 10. marta održava se sajam CPHL Istanbul- sajam lijekova i komponenti.

U okviru svakog od ovih sajmova održava se i „Buyer Mission Program“. Odnosno brifinzi za privrednike, posjete proizvodnim pogonima i bilaterarni susreti domaćina i zemalja posjetitelja/učesnika.   Svi zainteresirani za učešće na nekom od sajmova treba da se jave Ambasadi Turske u Sarajevu. Tu trebaju da dostave popunjen aplikacioni formular za 5 važnih sajmova u Turskoj. Turska Ambasada će kontaktirati one kompanije/privrednike koje izabere za učešće na gore navedenim sajmovima.

Još zanimljivih članaka pronađite klikom ovdje!

Preporučujemo da posjetite i naš portal www.posjeti.ba


0 Comments

Komentariši

Avatar placeholder

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mini Cart 0

Your cart is empty.