Da su žene spremne na sve i svašta kad je ljepota u pitanju, svi dobro znamo. No, svako nas malo i opet uspije iznenaditi neka bizarna ideja na koju dođu ne bi li se pomladile, proljepšale, smršavile… No pohvalno je što unatoč kemijskim preparatima koji obećaju trenutačne rezultate, moderne žene ponajviše vole smicalice iz kućne radinosti

  1. Ispiranje obojene koje-kosu obojenu tamnim bojama, isperite šoljom crne kafe, a kosu obojenu svijetlim bojama čajem od kamilice. Stavite plastičnu kapu na glavu, a nakon pola sata ponovite postupak. [umetnime]
  2. Akne- ako želite brzo isušiti akne na licu, nanesite malo paste za zube na akne i ostavite preko noći.
  3. Brijanje-ponestalo vam je gela ili pjene za brijanje, iskoristite regenerator za kosu. Sapun isušuje kožu lica, pa je balzam za kosu puno bolja opcija.
  4. Zalijepite napukli nokat- ljepilo zalijepite napukli nokat, psutite da se osuši, a odna nanesite omiljeni lak za nokte.
  5. Obrve-ako vam obrve izgledaju neuredno ili vam se čini da su „podivljale“, iščetkajte ih etkicom za zube. Zatim nanesite neku hidratantnu kremu na obrve.
  6. Kosu trljajte starim novinama-za svježi miris vaše kose, trljajte je starim novinama. Novine upijaju mirise. Onda na četku ili češalj za kosu stavite nekoliko kapi omiljenog mirisa i počešljajte se tako.
  7. Mirišljavi sapuni-ako želite da vam odjeća duže miriše, kupite sapun sa omiljenim mirisom i stavite ga otvorenog u ormar. Odjeća vremenom poprima suptilan miris. [umetnime]
  8. Šećer za piling-nestalo vam je pilinga za tijelo? Pomiješajte malo malsinovog ulja sa sitnim, bijelim šećerom. Umasirajte u kožu, zatim isperite mlakom vodom.

Još zanimljivih članaka pronađite klikom ovdje!

Preporučujemo da posjetite i www.posjeti.ba


0 Comments

Komentariši

Avatar placeholder

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Mini Cart 0

Your cart is empty.