[umetnime]

Bosna i Hercegovina je država u obliku srca i jedna je od najljepših zemalja na svijetu. Iako je turizam u Bosni i Hercegovini  brzorastući sektor koji u posljednje vrijeme čini važan dio za ekonomiju države, potrebno je i dalje raditi na promidžbi ove lijepe države. Bosna i Hercegovina bila je u grupi država sa značajnim turističkim razvojem u nekoliko posljednjih godina. U BiH postoje i ljetne i zimske destinacije s kontinuitetom u turizmu tokom cijele godine. Dolazak turista, primjera radi, porastao je u prosjeku za 24% godišnje u periodu između 1995. i 2000.  Od 2000.godine do danas broj turista i turističkih posjeta konstantno raste.

[umetnime]

Putem mnogobrojnih web portala imate priliku upoznati se sa prelijepim mjestima i prirodnim ljepotama Bosne i Hercegovine, i možda uvrstiti ovu državu na vašu listu prilikom odabira slijedeće destinacije za godišnji odmor.

[umetnime]

Donosimo vam neke od najposjećenijih informativno-turističkih web portala, na kojima možete pronaći sve što vas zanima o Bosni i Hercegovini.

www.posjeti.me

www.gdjezavikend.ba (FB: gdjezavikend)

https://sarajevo.travel/

http://www.planiraj.com/

http://www.visitmycountry.net

www.destinationsarajevo.com

www.bhtourism.ba

www.hercegovina.ba

 

 


3 Comments

Upoznajte Tuzlu - domacin.ba · 14. Septembra 2021. at 14:35

[…] takvih je u Gornjoj Tuzli iz 4500 godine  p.n.e. , koje se ubraja među najstarijim nalazištima u BiH. Drugo je na lokalitetu stare gradske administracije, gdje su pronađeni ostaci jednog od […]

Arslanagića most je hercegovačka inat priča puna prkosa i ponosa - domacin.ba · 17. Septembra 2021. at 23:35

[…] nas u Bosni i Hercegovini ne valja kad puno palamudiš, niti kad dobro govoriš. Nije vakat da budeš ni pametniji ni […]

Uz Svjetski dan turizma zatvorena ljetna turistička sezona u Jajcu - domacin.ba · 22. Septembra 2021. at 13:02

[…] Uz Svjetski dan turizma zatvorena ljetna turistička sezona u Jajcu […]

Komentariši

Avatar placeholder

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mini Cart 0

Your cart is empty.