Prikaži sve 7 rezultate

 • Akcija!
  Maske

  ECOMEDICO MASKA PROTIV AKNI I BUBULJICA 50ml

  Pripremljena od čistog pčelinjeg meda i ljekovitog bilja uklanja akne, isušuje bubuljice i umanjuje bakterijske infekcije. Vašu kožu će učiniti mekanom, glatkom, blistavom i zdravom.

 • Akcija!
  Maske , Pleteni proizvodi

  ECOMEDICO MASKA PROTIV CRVENILA KOŽE 50ml

  Pripremljena od čistog pčelinjeg meda i ljekovitog bilja smanjuje crvenilo kože, te učinkovito djeluje u borbi protiv kožnih upala. Vašu kožu će učiniti mekanom, glatkom, blistavom i zdravom.
 • Akcija!
  Maske

  ECOMEDICO MASKA PROTIV FLEKA I BORA 50ml

  ECOMEDICO MASKA PROTIV FLEKA I BORA je pripremljena od čistog pčelinjeg meda i ljekovitog bilja uklanja fleke, održava glatkoću kože, dajući joj elastičnost. Koristi se u tretmanima protiv starenja kože. Vašu kožu će učiniti mekanom, glatkom, blistavom i zdravom.

 • Akcija!
  Maske

  ECOMEDICO MASKA ZA BALANSIRANJE TENA 50ml

  Pripremljena od čistog pčelinjeg meda i ljekovitog bilja izjednačava ten, uklanja ožiljke i smanjuje pigmentacijske promjene. Vašu kožu će učiniti mekanom, glatkom, blistavom i zdravom.

 • Akcija!
  Maske

  ECOMEDICO MASKA ZA ČIŠĆENJE LICA 50ml

  Pripremljena od čistog pčelinjeg meda i ljekovitog bilja stimulirat će regeneraciju stanica Vaše kože, pospješiti sintezu kolagena, te odstraniti nečistoće iz dubine pora kože. Vašu kožu će učiniti mekanom, glatkom, blistavom i zdravom.

 • Maske

  Ecomedico Maska za suhu kosu

  Ecomedico Maska za suhu kosu ​​obogaćena maslinovim i ricinusovim uljem je posebno dizajnirana za intenzivnu njegu suhe kose.