Ecomedico Ecopyn – 𝗽𝗿𝗶𝗿𝗼𝗱𝗮𝗻 𝘀𝗶𝗿𝘂𝗽 za jačanje imuniteta djece i odraslih na bazi šumskog meda i borovih iglica

12.50KM

Snažan imunitet je još važniji u vrijeme širenja različitih virusa i infekcije

Nema na zalihi

SKU: dom-api-387-0006-ba Kategorija: Oznake: ,

Opis

Ecomedico Ecopyn – 𝗽𝗿𝗶𝗿𝗼𝗱𝗮𝗻 𝘀𝗶𝗿𝘂𝗽 za jačanje imuniteta

Snažan imunitet je još važniji u vrijeme širenja različitih virusa i infekcije. Podizanje energije i imuniteta je veoma bitno za zdravlje organizma i obranu od raznih bolesti. Pripravci za jačanje imuniteta mogu pomoći kod toga, kako kod odraslih, tako i kod djece i starijih osoba. 

Stoga djelujte preventivno! 𝗘𝗰𝗼𝗽𝘆𝗻® 𝗷𝗲 𝟭𝟬𝟬% 𝗽𝗿𝗶𝗿𝗼𝗱𝗮𝗻 𝘀𝗶𝗿𝘂𝗽 za jačanje imuniteta djece i odraslih na bazi šumskog meda i borovih iglica

Naša se djeca kreću u sredinama gdje su neprestano izložena brojnim nevidljivim bakterijama i virusima. Zbog toga je zdravlje djece iznimno važno zaštiti od vanjskih utjecaja. Dječji je imunitet općenito slabiji od imuniteta odraslih.
Stoga je djeci potreban Ecomedico Ecopyn – 𝗽𝗿𝗶𝗿𝗼𝗱𝗻i 𝘀𝗶𝗿𝘂𝗽 za jačanje imuniteta koji će im pružiti sve potrebne nutrijente za zdravlje i uspješan razvoj.
Prehlade, infektivne probavne smetnje i alergije dio su tegoba i bolesti koje su karakteristične za dječju dob.
Posebno se to odnosi na djecu koja vrijeme provode u vrtiću i školi, pa je zdravlje djece često ugroženo. Škola za mnogu djecu predstavlja i povećan intelektualni napor, pa i psihološke probleme, što isto tako opterećuje zdravlje djece.Stoga se roditelji trebaju pobrinuti da djeca, osim pravilnog izbora prehrane, bogate voćem i povrćem, dobiju potrebne nutrijente upotrebom Ecomedico Ecopyn – 𝗽𝗿𝗶𝗿𝗼𝗱𝗻og 𝘀𝗶𝗿𝘂𝗽 za jačanje imuniteta.
Najbolji dodaci prehrani za zdravlje djece su oni 100% prirodnog porijekla, iz kontroliranog organskog (BIO) uzgoja te djeci ugodnog prirodnog okusa – Ecomedico Ecopyn – 𝗽𝗿𝗶𝗿𝗼𝗱𝗮𝗻 𝘀𝗶𝗿𝘂𝗽 za jačanje imuniteta. 

Ljekovitost borovih iglica

Kada je u pitanju ljekovitost borovih iglica, vitaminu C možemo pridružiti još jedan slavni vitamin, a to je vitamin A. Borove iglice sadrže visoke koncentracije vitamina A i karotenoida koji djeluju kao antioksidansi. To znači da blagotvorno djeluju na zdravlje očiju, odnosno sprječavaju pojavu mrene i degeneraciju makule pa ih zato posebno preporučujemo ljudima starije životne dobi zbog njihovih učestalih problema s vidom. Probajte i uvjerite se!!!
Preporučjemo da pogledate i ostale proizvode na našem shopu klikom ovdje!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Ecomedico Ecopyn – 𝗽𝗿𝗶𝗿𝗼𝗱𝗮𝗻 𝘀𝗶𝗿𝘂𝗽 za jačanje imuniteta djece i odraslih na bazi šumskog meda i borovih iglica”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *