Ecomedico Ecoren sirup – Prirodna pomoć bubrezima

12.00KM

Bubrezi su centralni filteri našeg tijela koji nas čuvaju i čiste od toksina. Čuvajući njihovo zdravlje, čuvamo zdravlje čitavog organizma. 𝐄𝐜𝐨𝐫𝐞𝐧® je prirodni sirup za očuvanje zdravlja bubrega i urogenitalnog trakta, preporučljiv preventivno zdravim osobama od 1+ godina starosti, te osobama koje pate od urogenitalnih tegoba.

2 na zalihi

SKU: dom-api-387-0007-ba Kategorija: Oznake: ,

Opis

Ecomedico Ecoren sirup – Prirodna pomoć bubrezima

Bubrezi su centralni filteri našeg tijela koji nas čuvaju i čiste od toksina. Čuvajući njihovo zdravlje, čuvamo zdravlje čitavog organizma. Bubrezi su usko povezani s drugim vitalnim organima kao što su srce, pluća ili jetra, a njihova dobra ”komunikacija” održava zdravu ravnotežu krvnog volumena, elektrolita i dinamike cijelog organizma. 𝐄𝐜𝐨𝐫𝐞𝐧® je prirodni sirup za očuvanje zdravlja bubrega i urogenitalnog trakta, preporučljiv preventivno zdravim osobama od 1+ godina starosti, te osobama koje pate od urogenitalnih tegoba.

Infekcije urinarnog trakta po učestalosti su odmah iza respiratornih infekcija. Ne dozvolite da negativno utiču na kvalitet Vašeg života – djelujte preventivno! 𝐄𝐜𝐨𝐫𝐞𝐧® je prirodni sirup za očuvanje zdravlja bubrega i urogenitalnog trakta

Žene su podložnije infekcijama mokraćnih puteva koje se najčešće javljaju u hladnije doba godine. Tegobe i bolovi koji prate upalu mogu biti vrlo jaki i neugodni, pa je važno pronaći rješenje koje će ih umanjiti.

Potreba za mokrenjem tijekom upale je češća i snažnija, a jako peckanje i žarenje javljaju se prilikom svakog mokrenja. Upalu ponekad prati i snažan, bolan pritisak u donjem dijelu trbuha.

Na prvi znak infekcije mjehura važno je piti velike količine pročišćene vode kako biste isprali bakterije iz mokraćnog mjehura. Ukoliko umjesto antibiotika želite isprobati neke prirodne načine u borbi protiv infekcije Ecomedico Ecoren sirup – Prirodna pomoć bubrezima.

Naš shop pogledajte klikom ovdje!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Ecomedico Ecoren sirup – Prirodna pomoć bubrezima”

Vaša email adresa neće biti objavljivana.