Akcija!

ECOMEDICO HONEY PILING ZA LICE I TIJELO 150ml

9.50KM

Osnovna svrha pilinga je uklanjanje nakupljenih mrtvih stanica kože i površinskih nečistoća. Korištenjem pilinga stimulira se obnavljanje stanica kože, odnosno njena regeneracija, aktivira cirkulacija i potiče proizvodnja kolagena, a pored toga, ubrzava se upijanje i djelovanje krema i seruma u svakodnevnoj njezi. Honey piling za lice i tijelo je pripremljen od potpuno prirodnih sastojaka, meda i ljekovitog bilja.

1 na zalihi

SKU: dom-pil-387-0001-ba Kategorija: Oznake: ,

Opis

ECOMEDICO HONEY PILING ZA LICE I TIJELO ima Osnovnu svrhu uklanjanja nakupljenih mrtvih stanica kože i površinskih nečistoća. Korištenjem pilinga stimulira se obnavljanje stanica kože, odnosno njena regeneracija, aktivira cirkulacija i potiče proizvodnja kolagena, a pored toga, ubrzava se upijanje i djelovanje krema i seruma u svakodnevnoj njezi. Honey piling za lice i tijelo je pripremljen od potpuno prirodnih sastojaka, meda i ljekovitog bilja.
Jeste li ikada razmišljali da med razmažete po licu? Vjerovali ili ne, isto kao što je med zdrav za organizam, tako je zdrav i za kožu lica. Postoji i legenda koja kaže kako se Kleopatra svakodnevno kupala u medu i mlijeku, a svoj besprijekoran ten dugovala je slatkim maskama od meda.
Kao što smo rekli, med i pčelinji proizvodi jedno su od najstarijih sredstava za njegu kože. Zahvaljujući visokom sadržaju vitamina, enzima, aminokiselina i minerala, med je često neizostavan sastojak u mnogim preparatima za njegu kože.

KOLIKO ČESTO TREBA RADITI PILING LICA?

Na ovo pitanje ne postoji jedinstveno rješenje niti odgovor, jer učestalost samih pilinga ponajviše zavisi o tome koji je vaš tip kože. Tako da ako spadate u osobe koje imaju masnu kožu, biće neophodno da prirodni pilng za lice radite najmanje tri puta sedmično.

Ako sa druge strane imate suhu kožu, onda čišćenje lica izvodite najviše jednom nedeljno, ili čak jedanput u 14 dana, ako vam je lice izrazito osetljivo. Svaki tretman se radi veoma pažljivo i to blagim i laganim kružnim pokretima, nanosi se piling (podrazumjeva se da je koža ranije očišćena). Trudite se maksimalno da izbegnete područja oko očiju.

NAČIN UPOTREBE: Nanosi se na suhu kožu u tankom sloju i utrljava nježnim kružnim pokretima. Nakon nekoliko minuta, potrebno je isprati prvo toplom, a potom hladnom vodom. Poslije pilinga preporučuje se nanošenje hranjive kreme. Ovaj tretman će napraviti čuda za zdravlje vaše kože ukoliko ga budete prakticirali minimalno jednom sedmično.
NAPOMENA: ECOMEDICO HONEY PILING ZA LICE I TIJELO čuvati izvan dohvata male djece, na suhom i hladnom mjestu. Samo za vanjsku upotrebu. Za sve tipove kože.
Ostale proizvode pogledajek klikom ovdje!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “ECOMEDICO HONEY PILING ZA LICE I TIJELO 150ml”

Vaša email adresa neće biti objavljivana.