Ecomedico Med Borove iglice – dokazani saveznik u borbi sa kašljem, prehladom, gripom i respiratornim infekcijama

(2 recenzije korisnika)

11.50KM20.50KM

Dokazan prirodni saveznik u borbi sa kašljem, prehladom, gripom i respiratornim infekcijama.

Očisti

Opis

Ecomedico Med Borove iglice – Dokazan prirodni saveznik u borbi sa kašljem, prehladom, gripom i respiratornim infekcijama.

Od davnina su poznata ljekovita svojstva i samog boravka u borovoj šumi po disajne organe ali i po opšte zdravlje. Pupoljci bora posjeduju posebnu ljekovitost i bogat su izvor ljekovitih materija koje se na različite načine mogu koristiti za ublažavanje kašlja i tegoba sa gornjim disajnim putevima kako kod odraslih tako i kod djece. Nije ni čudo što se borov med sve češće koristi kao lijek kod pomenutih poremećaja i bolesti.
Ecomedico Med Borove iglice je izvanredno prirodno sredstvo za jačanje imuniteta, protiv svih vrsta prehlada, nazeba, kašlja i drugih oboljenja disajnih organa.
Ecomedico Med Borove iglice izuzetan je napitak bogat karotenima i C vitaminom, djelotvoran je kod nazeba, protiv prehlade i u liječenju skrobuta. Naročito se preporučuje nakon pada imuniteta ili poslije oporavka od dužih bolesti, kada nam vraća snagu i elan.
Borove iglice sadrže i aktivne sastojke koji pomažu potaknuti iskašljavanje i izbacivanje sekreta iz disajnih puteva što pospješuje liječenje bronhitis i upale grla.
Esencijalna ulja iz borovih iglica imaju antiseptičko djelovanje koje uništava patogene bakterije automatski sprečavajući širenje infekcije disajnih puteva.
Visoke koncentracije karotenoida i vitamina A djeluju kao antioksidansi koji blagotvorno djeluju na zdravlje očiju, sprečavajući degeneraciju makule i pojavu mrene.
Vitamin A je važan kod očuvanja kože jer svojim antioksidativnim svojstvima uništava štetne slobodne radikale i ubrzavaju regeneraciju stanica kože. Med od borovih iglica može usporiti nastanak bora i pospješiti liječenje ožiljaka od akni.

Preporučuje se kod:

✔hroničnog bronhitisa,
✔astme,
✔upale pluća,
✔svih vrsta kašlja,
✔svih prehlada i gripa,
✔virusnih, bakterijskih i gljivičnih upala,
✔pada imuniteta i za oporavak tijela,
✔alergija.

 

Klikom ovdje pogledajte naš webshop!

 

Gdje ljetovati ili zimovati potražite na www.posjeti.ba

 

Dodatne informacije

Pakovanje

250 gr, 500 gr

2 recenzije za Ecomedico Med Borove iglice – dokazani saveznik u borbi sa kašljem, prehladom, gripom i respiratornim infekcijama

  1. Belma

    Moje rješenje za kašalj. Hvala ekipi ne broj dostavi

  2. Amila

    Sve pohvale i preporuke… Odlicno za kasalj, hvala na brzoj dostavi

Napiši recenziju

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *