Ecomedico Livadski med – protiv prehlade

15.10KM25.30KM

Opis

Lakše prevaziđete virusne i bakterijske infekcije uz malu pomoć Ecomedico Livadski med – protiv prehlade.

Ecomedico Livadski med – protiv prehlade med potiče od raznih cvjetnih vrsta koje su dio naših prostora.

Ukus i aroma mu variraju u zavisnosti koja biljna vrsta preovladjuje u medu.

Ecomedico Livadski med je žućkaste do tamnocrvene boje, jačih mirisa i ukusa od bagremovog meda, a slabijeg od šumskog meda. Kao i sve druge vrste meda i livadski med sadrži vitamine i minerale porijeklom iz nektara u koje je pčela dodala svoje izlučevine – u prvom redu fermente i organske kiseline.

Kako se Ecomedico Livadski med sastoji od nektara najrazličitijih biljnih vrsta, sa mnoštvo biološki aktivnih materija, ima svoju primjenu u narodnoj medicini.

Služi kao pomoćno ljekovito sredstvo u liječenju stomačnih, plućnih, bubrežnih oboljenja, bolesti srca i krvnih sudova.

Uzimaju ga i deca u rastu i razvoju ali i odrasli koji žele da povrate svoju fizičku i mentalnu snagu. Treba napomenuti da livadski med ima dosta jači ukus u odnosu na bagremov med, te da možda neće odgovarati maloj djeci.

Zahvaljujući obilju različitog polena livadski med ima bogatu mineralnu bazu koja je prava riznica zdravlja. Svima kojima je potrebna dodatna energija nju mogu naći u našem medu.

Mnogi ga baš zbog toga koriste za lijek. Treba imati u vidu da usled prisustva dosta različitog polena treba biti obazriv te ga ne preporučujemo osobama sklonim alergijama.

Ecomedico Livadski med je najkompleksniji i sadrži najviše vitamina koji potiču od mnogih biljaka. Svaka biljka ima specifičan hemijski sastav.  Zbog sadržaja vitamina, livadski med treba naročito uzimati u vrijeme jesenjih i proljetnih prehlada ali i alergijskih perioda.

 

Još proizvoda pogledajte klikom ovdje!

 

www.posjeti.ba

Dodatne informacije

Pakovanje

Livadski med 350g, Livadski med 500g, Livadski med1000g

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Ecomedico Livadski med – protiv prehlade”

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će vam se također svidjeti…