Ecomedico Ecoren sirup – Prirodni lijek za bubrege

12.00KM

Bubrezi su centralni filteri našeg tijela koji nas čuvaju i čiste od toksina. Čuvajući njihovo zdravlje, čuvamo zdravlje čitavog organizma. 𝐄𝐜𝐨𝐫𝐞𝐧® je prirodni sirup za očuvanje zdravlja bubrega i urogenitalnog trakta, preporučljiv preventivno zdravim osobama od 1+ godina starosti, te osobama koje pate od urogenitalnih tegoba.

2 na zalihi

Opis

Ecomedico Ecoren sirup je prirodni lijek za bubrege.

Bubrezi su centralni filteri našeg tijela koji nas čuvaju i čiste od toksina. Čuvajući njihovo zdravlje bubrega, čuvamo zdravlje čitavog organizma. Bubrezi su usko povezani s drugim vitalnim organima kao što su srce, pluća ili jetra, a njihova dobra ”komunikacija” održava zdravu ravnotežu krvnog volumena, elektrolita i dinamike cijelog organizma. 𝐄𝐜𝐨𝐫𝐞𝐧® je prirodni lijek za bubrege i urogenitalnog trakta, preporučljiv preventivno zdravim osobama od 1+ godina starosti, te osobama koje pate od urogenitalnih tegoba.

Simptomi upale bubrega

Simptomi upale bubrega su drhtavica uz visoku temperatur i bol u zglobovima i mišićima, uključujući bol u bokovima. Mogu se javiti i iritirajući simptomi poput boli prilikom mokrenja ili česta potreba za mokrenjem. Ako imate pojam upale ili je upala bubrega prisutna već, savjetujemo Vam da pokušate riješiti problem uz ovaj jednostavni prirodni lijek.

Kod nekih slučajeva može doći i do slabijeg rada ili otkazivanja rada bubrega.

Ecomedico Ecoren – Prirodni lijek za bubrege pomaže kod infekcije

Infekcije urinarnog trakta po učestalosti su odmah iza respiratornih infekcija. Ne dozvolite da negativno utiču na kvalitet Vašeg života – djelujte preventivno! 𝐄𝐜𝐨𝐫𝐞𝐧® je prirodni lijek za bubrege i urogenitalnog trakta

Žene su podložnije infekcijama mokraćnih puteva koje se najčešće javljaju u hladnije doba godine. Tegobe i bolovi koji prate upalu mogu biti vrlo jaki i neugodni, pa je važno pronaći rješenje koje će ih umanjiti.

Potreba za mokrenjem tijekom upale je češća i snažnija, a jako peckanje i žarenje javljaju se prilikom svakog mokrenja. Upalu ponekad prati i snažan, bolan pritisak u donjem dijelu trbuha.

Narodni lijek za bubrege pomaže kod bakterija u mokraćnom mjehuru

Na prvi znak infekcije mjehura važno je piti velike količine pročišćene vode kako biste isprali bakterije iz mokraćnog mjehura. Ukoliko umjesto antibiotika želite isprobati neke prirodne načine u borbi protiv infekcije Ecomedico Ecoren sirup – Prirodna pomoć bubrezima.

 

Naš shop pogledajte klikom ovdje!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Ecomedico Ecoren sirup – Prirodni lijek za bubrege”

Vaša email adresa neće biti objavljivana.