Akcija!

Ecomedico Ecosan – Za anemiju i poboljšanje krvne slike 100 ml

12.30KM

Medni sirup 𝐄𝐜𝐨𝐬𝐚𝐧® prirodnim putem pospješuje rad jetre, te podstiče jačanje krvnih elemenata. Preporučuje se kod 𝐚𝐧𝐞𝐦𝐢𝐣𝐚, 𝐢𝐬𝐜𝐫𝐩𝐥𝐣𝐞𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢 𝐢 𝐡𝐫𝐨𝐧𝐢𝐜̌𝐧𝐨𝐠 𝐮𝐦𝐨𝐫𝐚 djece i odraslih, te kod oporavka nakon teških bolesti. Sirup se može koristiti i preventivno za jačanje imuniteta

2 na zalihi

Opis

Ecomedico Ecosan – Za anemiju i poboljšanje krvne slike prirodnim putem pospješuje rad jetre, te podstiče jačanje krvnih elemenata. Preporučuje se kod 𝐚𝐧𝐞𝐦𝐢𝐣𝐚, 𝐢𝐬𝐜𝐫𝐩𝐥𝐣𝐞𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢 𝐢 𝐡𝐫𝐨𝐧𝐢𝐜̌𝐧𝐨𝐠 𝐮𝐦𝐨𝐫𝐚 djece i odraslih, te kod oporavka nakon teških bolesti. Sirup se može koristiti i preventivno za jačanje imuniteta.

Ecomedico Ecosan – Za anemiju i poboljšanje krvne slike

Slabokrvnost ili anemija je jedna od najčešćih bolesti ili, bolje rečeno, bolesnih stanja u medicini. U više od 50 posto slučajeva samo su simptom neke druge bolesti. Anemične osobe imaju smanjen broj eritrocita, odnosno količinu hemoglobina pigmenta  u eritrocitima koji prenosi kisik. Anemija se može pojaviti ili kao bolest ili, što je češće, javlja se uz brojne druge bolesti. Bez obzira na to kako nastaje i čime je uzrokovana, njezina je definicija uvijek ista: to je stanje smanjenog broja crvenih krvnih tjelešaca (eritrocita) u perifernoj krvi. Ecomedico Ecosan je pravi izbor za borbu sa ovim problemom.

Jetra

Jetra je jedan od najvažnijih organa, budući da se u ovom organu svakog trenutka odigrava veliki broj biohemijskih reakcija. Svaki poremećaj u jetri se održava na rad ostalih organa. Stoga, vrlo je važno napomenuti da se s jetrom treba pažljivo postupati. Ecomedico Ecosan je pravi izbor za borbu sa ovim problemom.

Hronični umor

Hroničan umor je nedostatak energije koji osoba oseća ne samo dok nešto radi, nego i u stanju mirovanja. To je hroničan nedostatak energije sa kojim počinje dan. Hronično umorne osobe se bude umorne. Hroničan umor je i hroničan stres za organizam.

U takvom stanju imunitet je niži, što se vidi kroz česte infekcije disajnih i mokraćnih puteva. Hroničan umor je, najčešće, stanje bez fizičkih oboljenja, u kome organizam ne može da ispuni svakodnevne obaveze, koje je ranije bez teškoća obavljao.

Nastaje postepeno i dugo traje. Čovek se vremenom navikne da funkcioniše pod opterećenjem, sa stalnim doživljajem nedostatka energije. Ecomedico Ecosan je pravi izbor za borbu sa ovim problemom.

Još proizvoda pogledajte klikom ovdje!

Volite li putovanja? Posjetite naš porta www.posjeti.ba

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Ecomedico Ecosan – Za anemiju i poboljšanje krvne slike 100 ml”

Vaša email adresa neće biti objavljivana.