Ecomedico Med Astma – Rješava probleme respiratornog trakta, astme i bronhitisa

(1 recenzija korisnika)

15.90KM25.50KM Uključen PDV

𝙈𝙚𝙙 𝙖𝙨𝙩𝙢𝙖 je jedinstvena prirodna kombinacija pčelinjeg meda i ljekovitog bilja, prvenstveno namijenjena osobama sa izraženim problemima respiratornog trakta, posebno astmom i bronhitisom 

Opis

Ecomedico Med Astma – Rješava probleme respiratornog trakta, astme i bronhitisa

Med je hrana koja može pomoći kod astme. Ako ste poput milijuna drugih pacijenata s astmom, povećana je želja za korištenjem komplementarnih i alternativnih proizvoda za vašu astmu.

Astma je kronična, imunološka upala sluznice koja uzrokuje da mišići dišnih puteva (bronha) preburno reagiraju na razne podražaje i počnu sužavati dišne puteve čak i u slučajevima kada to nije potrebno. Astmu obilježava i povećano nakupljanje sluzi u bronhima, koja onda dodatno sprečava normalno disanje. Nedostatak zraka, fućkanje, odnosno sviranje pri disanju, suhi kašalj i osjećaj napuhnutosti ili pritiska u prsima redom su simptomi karakteristični za napad astme, a mogu eskalirati i dovesti do gušenja.

Ecomedico Med Astma je jedinstvena prirodna kombinacija pčelinjeg meda i ljekovitog bilja, prvenstveno namijenjena osobama sa izraženim problemima respiratornog trakta, posebno astmom i bronhitisom 

✅ doprinosi zdravlju pluća i gornjeg respiratornog sistema,
✅ ublažava upale respiratornih puteva,
✅ širi disajne puteve,
✅ olakšava disanje tokom prehlade i gripa,
✅ smiruje respiratorne infekcije,
✅ jača imunološki sistem.

Ecomedico Med Astma je potpuno bezbjedan za djecu i za odrasle.

Uz mnogo znanja, truda i rada, konstantnog usavršavanja te osluškivanja i praćenja zahtjeva tržišta, Ecomedico medovi su svakako primjer uspjeha i činjenice da je sve, uz predanost i želju, moguće. Iako postoji veliki broj pčelara, Ecomedico medovi se po našem mišljenju izdvajaju po unikatnosti recepture.

Ako ste odlučili učiniti nešto pozitivno za svoj organizam u borbi sa astmom, svakako uvrstite Ecomedico med astma u svoj jelovnik. 

Veliki Albert Einstein davno je rekao – Nestanu li pčele sa Zemlje, čovjeku, kao vrsti, ostaje još oko četiri godine života. I naučno je dokazano da bez pčela nema oprašivanja, nema ploda, nema hrane, pa onda, u konačnici, ni ljudi.

Ecomedico pčelinji proizvodi svrstani su među najkvalitetnije u svijetu zbog još uvijek čistih pčelinjih pašnjaka na kojima pčele marljivo skupljaju med.

Zato čuvajmo bogatstvo koje imamo!

Ostale proizvode možete pogledati na našem webshopu! 

 

Dodatne informacije

Pakovanje

250 gr, 500 gr

1 recenzija za Ecomedico Med Astma – Rješava probleme respiratornog trakta, astme i bronhitisa

  1. Odlican u zimskim danima

    Koristila u periodu kad je najveca zagadjenost zraka i olaksalo mi je puno. Hvala ekipi

Napiši recenziju

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *