Ecomedico biljne kapi gloga – prirodni lijek za srce

5.00KM

Preparat je namijenjen poboljšanju općeg stanja organizma kroz razna naučno dokazana dejstva (pomaže nakon srčanog udara, pomaže srčanom mišiću da ojača, pospješuje prokrvljenost krvnih sudova, regulira blago povišen krvni pritisak, pomaže u menopauzi). Preporučuje se i kod edema (otoka) i različitih oboljenja zglobova, kao i kod aritmija i probavnih tegoba.

SKU: dom-tin-387-0002-ba Kategorija: Oznake: ,

Opis

Lijek za srce su kapi od gloga

Biljne kapi od gloga je lijek za srce. Ovo je prirodni preparat namijenjen poboljšanju općeg stanja organizma kroz razna naučno dokazana dejstva (pomaže nakon srčanog udara, jačanje srca, pospješuje prokrvljenost krvnih sudova, regulira blago povišen krvni pritisak, pomaže u menopauzi). Preporučuje se i kod edema (otoka) i različitih oboljenja zglobova, kao i kod aritmija i probavnih tegoba.

Glog je prirodni lijek za srce

Glog je poznata ljekovita biljka kada je riječ o zdravlju kardiovaskularnog sustava. Glogove kapi ili tinktura predstavljaju odličnu alternativu lijekovima kod blagih srčanih problema, dok vam u nastavku donosimo sve dobrobiti gloga za organizam.

Poznato je da onaj tko pije čaj od gloga ne treba strahovati od infarkta, upravo zato jer glog uravnotežuje i niski i visoki tlak te jača srčani mišić. Ova biljka već se stoljećima koristi u narodnoj medicini za poboljšanje zdravlja kardiovaskularnog sustava.

Karakteriziraju ga bijeli cvjetovi snažnog mirisa koji privlače brojne kukce te crvene bobice. Iako je čaj od gloga poznat po svojim dobrobitima, pripravci od svježih bobica, cvjetova i lišća se preferiraju jer ne gube ljekovita svojstva, za razliku od sušenog biljnog materijala.

Osim djelovanja na srce i krvne žile, glog ima snažno antioksidativno djelovanje te pomaže uklanjanju masnoća iz organizma. Time je poželjan i kod problema s nakupinama celulita ili pretjerane razine kolesterola u organizmu.

Ljekovito djelovanje kapi od gloga

Tinktura od gloga ili glogove kapi pružaju odlično ljekovito djelovanje kod:

 • Aritmije,
 • Oslabljenog srčanog mišića,
 • Tahikardije,
 • Visokog lošeg kolesterola,
 • Visokog krvnog tlaka,
 • Dijabetesa,
 • Niskog krvnog tlaka,
 • Ateroskleroze,
 • Srčanog zatajenja (rani stadiji),
 • Slabe cirkulacije,
 • Celulita,
 • Insomnije i nervoze.

Biljne kapi gloga za jačanje srca i pritisak

Zanimljiva činjenica jest da biljne kapi od gloga odlično djeluju na sve osobe koje imaju problema s tlakom. Nije važno radi li se o niskom ili visokom tlaku, glog pomaže uravnotežiti tlak i vratiti ga u normalno stanje.

Po prethodnom popisu dobrobiti možemo zaključiti kako je ova jedinstvena biljka zbilja odlično rješenje za srčane probleme. Glogove kapi mogu uvelike doprinijeti zdravlju srca i krvnih žila, a možete ih koristiti uz terapiju lijekovima (potrebna je prethodna konzultacija s liječnikom).

Biljne kapi gloga – izrada – tinktura od gloga

Glogove kapi su poželjna alternativa lijekovima ukoliko vaši problemi nisu uznapredovali ili opasni za život jer na potpuno prirodan način možete riješiti svoje kardiovaskularne probleme. Osim toga, glog djeluje umirujuće i pomaže kod uspuhanosti te snažnog lupanja srca.

Biljne kapi od gloga izrađujemo od svježeg biljnog materijala jer se procesom sušenja gube fenolni i drugi ljekoviti spojevi.

Pogledajte našu ponudu klikom ovdje!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Ecomedico biljne kapi gloga – prirodni lijek za srce”

Vaša email adresa neće biti objavljivana.