Ecomedico Maska za oštećenu kosu

12.10KM

2 na zalihi

Opis

Problem suhe, oštećene kosa može biti vrlo frustrirajući jer kosa izgleda beživotno i nezdravo.  Nije pretjerano reći da takva kosa vremenom može dovesti i do promjene vaše ličnosti, odnosno može uticati na to kako vidite sami sebe, kao i kako vas drugi doživljavaju. Najbolje rješenje je Ecomedico Maska za oštećenu kosu, čijom redovnom upotrebom ćete vašoj kosi udahnuti život i vratiti onaj divni sjaj.

Ecomedico medna maska za oštećenu kosu ​​obogaćena kokosovim ulje i ekstraktom koprive je posebno dizajnirana za intenzivnu njegu oštećene kose.

  • dubinski regenerira kosu i smanjuje ispucale vrhove
  • intenzivno hidratizira
  • djeluje u dubinu dlake
  • vraća kosi prirodan i zdrav izgled

Koliko pažnje pridajete svojoj kosi? Ne treba našu pažnju samo frizura ili boja kose, nego i njeno zdravlje. Oštra zima s niskim temperaturama joj šteti podjednako kao i pretjerani kemijski tretmani pa se moramo pobrinuti da ju zaštitimo. Idealan saveznik u tome je upravo maska za oštećenu kosu.

Postoji više različitih vrsta oštećenja, a ovo su neki od najčešćih razloga koji oslabljuju strukturu kose te zbog kojih ona izgleda nezdravo.

Mnogo je faktora koji utiču na izgled vaše kose i na to da li će se ona oštetiti ili ne. Na žalost, sve ono što koristimo da bi nam kosa izgledala lepše, na kraju ispadne mač sa dve oštrice i oštećuje kosu. Čak i svakodnevne stvari kao što je četkanje kose ili pranje kose, mogu da je unište. Ipak, bez njih i ne možemo.

Pogledajte i ostale proizvode na našem shopu klikom ovdje!

Sve o turizmu saznajete na www.posjeti.ba

Dodatne informacije

Težina 0.15 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Ecomedico Maska za oštećenu kosu”

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će vam se također svidjeti…