Miks čarolija

50.00KM

Programi domaćih ručno rađenih kolača pod nazivom Mix čarolija su savršenstvo.  Za izvrsno pripremljene deserte potrebno je ponešto kulinarskog umijeća. Naša ekipa to radi fenomenalno. Svakim novi zalogajem ćete se oduševiti. 

SKU: dom-sit-387-0009-ba Kategorija:

Opis

Miks čarolija

Programi domaćih ručno rađenih kolača pod nazivom Mix čarolija su savršenstvo.  Za izvrsno pripremljene deserte potrebno je ponešto kulinarskog umijeća. Naša ekipa to radi fenomenalno. Svakim novi zalogajem ćete se oduševiti. 
Sitni kolači koji se nalaze u Mix čaroliji su upravo oni koje su nam naše nane i bake pripremale dok smo bili djeca.  Pravljeni po starim provjerenim receptima naših nana i baka i kombinovani sa modernim sitni kolačićima koji su zgodni za djecu i odrasle.
Ove slastice, punog domaćeg okusa, uglavnom se ne mogu mjeriti s industrijski proizvedenim desertima kojima uvijek nedostaje ono nešto. Ipak ruke naših vrijednih domaćica znaju šta je to što mašina nikada ne napravi. Bitno je naglasiti da su kolači uvijek svježi i od pažljivo biranih sastojaka pravljeni!

Miks čarolija je 2kg sitnih kolača po Vašem ili našem izboru sadrži:

🍥Lokumi – Lokumice su prepoznatljiva slastica bosanske kuhinje čiji miris je nezamljenjiv. Tako su ukusni da ih svi vole. 
🍥Šape – Ovaj kolač nalazi se na mnogim trpezama zbog jednostavnih sastojaka , ali i zbog toga što može ”dugo stajati”.
🍥Raffaello kuglice – Rafaelo kuglice su uvijek bili među omiljenim kolačima mališana.
🍥Čokoladne kuglice – Čokoladne kuglice fantastičane su izbor za sve prilike.
🍥Plastići – Okus kojem nećete moći odoljeti
🍥Oblatne – su preukusan desert sa preukusnim filom.
🍥Breskvice – te male šarene okruglice nezaobilazan su detalj na svakom svatovskom tanjuru punom sitnih kolača
🍥Čajni kolačići – Hrskavi su, topljivi u ustima, odličnog okusa i jedinstvene arome.
🍥Vanilice – pravljene po  originalnom receptu
Suhi, prhki kolačići bez kojih je nezamisliv blagdanski stol, a na veselje vrijednih ruku naših kuharica mogu dugo stajati u dobro zatvorenim limenim ili plastičnim posudama. Dapače, neki sa stajanjem postaju još finiji i ukusniji. 
Ovom mixu najviše se obraduju djeca jer su ovi kolači sastavni dio dječijih rođendana. Sva djeca, bez iznimke, vole ovaj slatki mix

 

Još proizvoda potražite klikom ovdje!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Miks čarolija”

Vaša email adresa neće biti objavljivana.