Akcija!

Ecomedico Poliflorni polen – Eliksir zdravlja i dugovječnosti

8.40KM

Cvjetni prah, pelud ili polen kojeg skupljaju pčele, prozvan je “hranom bogova”, te eliksirom zdravlja i dugovječnosti

2 na zalihi

SKU: dom-pol-387-0001-ba Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Ecomedico Poliflorni polen – Cvjetni prah, pelud ili polen kojeg skupljaju pčele, prozvan je “hranom bogova”, te eliksirom zdravlja i dugovječnosti

✅ brzo podiže imuni sistem
✅ jača krvne elemente
✅ izvor svih esencijalnih nutrijenata – superhrana

Kako upotrebljavati Ecomedico Poliflorni polen?

Neosporno je da cvjetni prah – polen ima izuzetno, sveobuhvatno dejstvo na čovekov organizam. S obzirom na veoma stroge uslove čuvanja matične mliječi, mnogi stručnjaci polen po vrijednosti izjednačavaju sa njom. Korisni sastojci u mleči, usled neadekvatnog skladištenja i uslova u kojima se iznose na tržišite, se mnogo brže vremenski gube (nekoliko sati) nego kod polena, (nekoliko meseci). Opet u polenu je količina esencijalnih aminokiselina srazmerno manja, tako da je ovo mišljenje u određenoj meri opravdano.

Da bi polen dospeo u stanje da čovekov organizam može da ga upotrebi, opna koja obavija zrnce polena, mora da se natopi da bi nabubrila i prsnula, i tada tek možemo da upotrebimo sve njegove izuzetne sastojke.

Evo i nekoliko načina ispravne pripreme i konzumiranja polena:

  • Jednu supenu kašičicu polena razmutiti u mlakoj vodi (najbolje uveče) i ostaviti da odstoji min. 8 sati. Nakom toga, možete napitak zasladiti, promešati i popiti. Ako ga zasladite medom, i dodate do 15 kapi propolisa u kapima, dobili ste izuzetan i komletan preparat.
  • Polen se može rastvoriti i u jogurtu, jer je poznato da mlečna kiselina bolje rastvara celuloidnu opnu od vode.
  • Samleven sušeni odnosno što je još bolje ako imate nemleveni sirovi polen, umešate u med. Nije zgoreg iscediti malo limuna, kako bi se poboljšalo rastvaranje polenove opne. Sledeća 3-4 dana prevrćite teglu u kojoj je ovakav preparat, svakih sat dva, kako bi polen, koji je lakši od meda, prolazio kroz med i tako natapao svoju opnu. Od četvrtog dana možete početi upotrebljavati ovaj preparat. Višak preparata čuvajte u frižideru. Na površini će se nakupiti krupnije granule koje možete upotrebiti tako što ćete jednu kašiku tog gornjeg sloja razmutiti u vodi, u nakon nekoliko sati popiti.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Ecomedico Poliflorni polen – Eliksir zdravlja i dugovječnosti”

Vaša email adresa neće biti objavljivana.