Unikatne daskice

(1 recenzija korisnika)

40.00KM100.00KM Uključen PDV

Prilikom izrade daskica koriste tehniku izlijevanja smole, koja u kontaktu sa drvetom ima savršen spoj. Koriste smolu koja je pogodna za kontakt hrane i daskice na taj način osiguravamo zdrav način serviranja hrane. U smolu dodaju razne pigmente, dodatke kao što su suho cvijeće, povrće i sve što inspiriše.

Opis

Daske koje trenutno imate u kuhinji su poprilično dosadne, osušene, vjerovatno puknute i istrošene. U BiH narod voli hranu i merak i zbog toga puno vremena provedemo u kuhinji  skupa sa prijateljima ili porodicom za stolom. Zašto onda ne bismo imali detalj koji stalno koristimo, a unikatan je, otkačen i kreativan. Unikatne daskice možete koristiti i da režete sa jedne i servirati hranu sa druge strane. Tako će Vaša kuhinja sa našom unikatnom dasckicom postati veselija i ispunjena dodatnom ljubavlju.

Handmade unikatne daskice idealne za poklona

Prilikom izrade unikatne daskice koristi se tehnika izlijevanja smole, koja u kontaktu sa drvetom ima savršen spoj. Koristi se smolu koja je pogodna za kontakt hrane i daskice na taj način osiguravamo zdrav način serviranja hrane. U smolu dodaju razne pigmente, dodatke kao što su suho cvijeće, povrće i sve što inspiriše.

Epoksidni stolovi i namještaj postaju jako popularni u svijetu, pa tako i kod nas. Materijal, ako se s njim zna raditi, jako je durabilan i egzotičan, a daje mogućnost da budete beskonačno kreativni.

Najčešće se za izradu unikatne daskice koriste javor, lipa i bukva. Inspiracija za izradu daskica pronalaze najčešće u prirodi, te u stvarima koje nas okružuju.

Unikatne daskice su 100 posto 387 ručni rad. Po želji vam na daske možemo ispisati željeni tekst ili pak iscrtati kakav motiv koji napišete u napomeni narudžbe. Osim klasičnih kuhinjskih daski, u ponudi ima i one servisne, a kaže i kako ih mnogi naručuju kao poklon nekome zbog toga što ih mogu personalizirati. 

VIše proizvoda potražite klikom ovdje!

Preporučujemo da posjetite i www.posjeti.ba

Dodatne informacije

Dimenzije N/A
Daskica

Daskica 40x20x2, Daskica Morska 55x20x2, Daskica Winter 50x20x2, Daskica 30x30x2, Daskica 30x20x2

1 recenzija za Unikatne daskice

  1. Minela

    Savršen poklon, hvala na brzom odgovoru i isporuci.

Napiši recenziju

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *