Iako je namještaj koji vam vjerojatno prvi padne na pamet kada spomenemo dnevni boravak – udoban kauč, mali stolić za dnevni boravak ispred njega je neizostavan dio cjeline. Engleski naziv tog komada namještaja je coffee table (stolić za kavu).

Kako izgleda vaš stolić, što sve imate običaj na njemu držati? Uobičajeno su to predmeti poput knjiga, cvijeća ili pokoje posudice sa grickalicama ili slatkišima. U nastavku možete naći mnoge ideje i savjete kako stolić može izgledati i kako ga možete urediti!

Stolić za kafu nužan je komad namještaja u svakom boravku. Krenete li s obilaskom dućana naići ćete na široku ponudu, no mi predlažemo da osmislite svoj vlastiti stolić.

Možete obojiti u drugu boju postojeći stari stolić, složiti novi od paleta, drva, sanduka… Pogledajte ideje!

Donosimo Vam 20 inspirativnih ideja kako da napravite stolić za dnevni boravaka koji će biti jedinstven i zanimljiv

Ako želite unijeti malu, ali efektnu promjenu u svoj dnevni boravak ili svoj stolić želite zamijeniti novim koji će biti originalan, onda je ovaj članak baš za vas. Iako u dućanima postoji velik izbor stolića koje možete kupiti za svoj dnevni boravak, danas vam donosimo 20 ideja kako bismo vas inspirirali da sami napravite stolić za dnevni boravak koji će biti jedinstven i zanimljiv i na kojem će vam svi zavidjeti.

Pogledajte fotografije u nastavku i inspirirajte se!

Izvor: domidizajn.jutarnji.hr

Još zanimljivih članaka pronađite klikom ovdje!

Da li Vam se svidjela ijedna ideja kako da napravite stolić za dnevni boravaka? Pišite nam šta bi jpš voljeli čitati na našem blogu.


armin

Skupljajući savjete i ideje za svoje potrebe došao sam na ideju da se pokrene ovaj portal. Drago mi je da od 2015 pomažemo savjetima.

0 Comments

Komentariši

Avatar placeholder

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Mini Cart 0

Your cart is empty.