Novo u ponudi Ammara prirodna kozmetika

Potpuno prirodno, bez alkohola, konzervansa i emulgatora, a učinkovito u skidanju šminke, ali i općenito čišćenju lica od nečistoća, dakle namijenjen i ženama koje se ne šminkaju.
Naše lice zahtijeva i vodenu i masnu fazu u svakodnevnoj njezi pa pokušajte savladati otpor prema uljima kojima obiluje ovaj proizvod, a prijeko su potrebna i dragocjena našoj koži (koja je i lipidnog sastava).

Odstranjivač šminke

Sastav :
– ružina vodica – poznata kao najbolji čistač kože, savršeno tonira, čisti, hrani, hidratizira i regenerira kožu
– ulje marelice – bogato vitaminom A i linoleinskom kiselinom, obnavlja kožu, hidratizira i revitalizira
– maslinovo ulje, najprirodnije sredstvo za njegu i odlično za uklanjanje masti i nečistoća
– biljni glicerin, koji omekšava, obnavlja, njeguje i vlaži kožu, čineći je elastičnom
– ricinusovo ulje – ima visok sadržaj vitamina E, stimulira stvaranje kolagena i elastina, ujedno čisti i hidratizira kožu
– eterično ulje čajevca – djeluje antibakterijski, protugljivično i antivirusno, kako na kožu, tako i na trajnost preparata

Proizvod treba prvo dobro promućkati (vodena i masna faza se odvajaju što je najbolji dokaz da nema nikakvog sintetičkog ili polusintetičkog emulgatora), a zatim komadićem vate nanositi na lice kružnim pokretima.

Pozitivna strana je to što ne izaziva nikakve neželjene reakcije, iritacije očiju, crvenilo, zatezanje kože i tome slično. Lice je nakon korištenja preparata mekano i i nahranjeno, što smatram najboljom stranom ovog proizvoda.

Maslac za ruke ruža i dalje dostupan (uz maslac mirisa lavande koji je trenutno traženiji)

maslac

Sve vaše upite, sugestije i mišljenja možete proslijediti ljubaznom osoblju Ammara prirodne kozmetike ili posjetiti njihovu Facebook stranicu: www.facebook.com/Ammara-prirodna-kozmetika.


armin

Skupljajući savjete i ideje za svoje potrebe došao sam na ideju da se pokrene ovaj portal. Drago mi je da od 2015 pomažemo savjetima.

0 Comments

Komentariši

Avatar placeholder

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mini Cart 0

Your cart is empty.