Donosimo kreativne ideje za kuhinju!

Kuhinja je mjesto gde sve mame provode dosta vremena! To je i mjesto gde svakodnevno treba biti kreativan – da bi svi jeli kako treba. U nastavku pronađite kreativne ideje.

U tom cilju, danas vas inspirišemo da u kuhinju unesete neke nove kreativne elemente koji će osvežiti prostor i inspirisati vas da date najbolje od sebe. Zapamtite kuhinje kao centar doma i mjesto koje svi članovi posjete barem nekoliko puta u toku dana, mogu da budu otvoreni prostori i da svojim izgledom „razbiju“ klasične organizacije unutar ambijenta.

Sve možete lako da napravite i sami! Donosimo ideje:

Ofarbajte drveni pribor su ideje za kuhinju

Potrebno je samo da kupite odgovarajuću farbu, koja može da se koristi na stvarima koje služe za kuvanje, i onda zajedno sa decom osmislite zanimljivu grafiku.

Napravite viseću rolnu za beleške

Ako vam uvek fali papir ili gubite ceduljice po kuhinji, ovo je super rješenje. Okačite rolnu na zid, pišite i cepajte do mile volje.

Napravite držač za krpu od stare oklagije

Divan dekor za kuhinjski zid su uramljeni stari recepti. Izvucite omiljene iz mamine ili bakine knjige recepata i sačuvajte ih i za svoju djecu u ramovima!

Izvor: najboljemamenasvetu.com

Pogledajte još korisnih savjeta klikom ovdje!armin

Skupljajući savjete i ideje za svoje potrebe došao sam na ideju da se pokrene ovaj portal. Drago mi je da od 2015 pomažemo savjetima.

0 Comments

Komentariši

Avatar placeholder

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mini Cart 0

Your cart is empty.