Sa ponosom vam predstavljamo čari kulture i običaja sa ostrva Bali. Uvodimo vas u novi svijet zdravlja, ljepote i relaksacije. U kombinaciji sa orijentalnom brigom o tijelu koristeći samo prirodne proizvode Sundara Spa vam donosi drevne i egzotične masaže sa otoka Bali kao i ostalih krajeva Indonezije.

Naši tretmani su bazirani na tjelesnom i duhovnom rasterećenju kao i dubokoj relaksaciji. To je najlakši put za postizanje opuštanja i očuvanja zdravlja. Osjetite istinsku dobrodošlicu ulaskom u naš Spa. Od strane naših terapeuta koji s ponosom predstavljaju spa industriju već dugi niz godina.

O masaži u Sundara Spa

sundara2      sundara3

Mračno svjetlo, svijeće, aromatične esencije, tamjan, lagana glazba … Balineška masaža poznata je po svojoj egzotici i visokoj moći opuštanja. Podrijetlo je u Indoneziji, točnije na Baliju, otoku koji mu je dao ime. Njegova tehnika potječe od tradicionalne indijske indijske medicine s nijansama kineske terapije. Ova masaža ne samo da ima za cilj poboljšati tijelo na terapijskoj razini. Istovremeno eliminirati najdublje napetosti u našem mišićnom tkivu. Također traži potpuno opuštanje tijela i uma, dok se koristi kao ritual za osjećaj ljepše i zdravi, iznutra i izvana.

Prema Balinese tradiciji, to je bila božica ljepote Laksmí, iz indonezijske mitologije, koja je sa svojih 4 ruke prenijela tehniku ​​masaže na Balinese. Zbog toga se za njegovu realizaciju koristi ručni pritisak na tijelo. Također, ova terapija tijela koristi, zauzvrat, tehnike i znanje iz akupresure (pritiska prstiju), refleksologije, istezanja i nekih principa joge. S druge strane, veliki protok trgovine i razmjene začina između Indije i Kine doveli su do otkrića novih znanja koja su poboljšala balinešku masažu i uključila u terapiju ljekovita ulja i bilje koje su ga danas podigle kao jedno. od egzotičnih masaža.

Balinese masaža ima za cilj primijeniti tradicionalnu mudrost i ekstremnu delikatnost na tretman za opuštanje i stimuliranje tijela da postigne sklad. Zato se smatra da ova vrsta masaže ima visoku terapeutsku i iscjeliteljsku snagu, koja kroz stanje opuštanja postiže učinak tjelesnog i mentalnog blagostanja svakome tko ga prima.

Više informacija na http://www.sundara.ba, booking@sundara.ba.


armin

Skupljajući savjete i ideje za svoje potrebe došao sam na ideju da se pokrene ovaj portal. Drago mi je da od 2015 pomažemo savjetima.

0 Comments

Komentariši

Avatar placeholder

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mini Cart 0

Your cart is empty.