Zidne police u unutrašnjosti mogu obavljati različite funkcije. Na primjer, uz njihovu pomoć, možete neobično ukrasiti slobodne zidove u dnevnoj sobi ili u kuhinji. U nastavku ćemo Vam prezentovati 15 geometrijskih polica koje možete sami napraviti.

Malo je onih elemenata u interijeru koji vrlo vješto spajaju funkcionalnu i estetsku komponentu kao police. Ne samo da služe za odlaganje knjiga, cvijeća i drugih dekoracija, već pritom čine vaš prostor ljepšim. Mnoge pritom i štede vaš prostor, osobito one zidne. Često ih smatramo jednostavnim elementom u prostoru, no ipak one su daleko od toga. Uz stolice, one su pravi poligon za izražavanje kreativnosti mnogih suvremenih dizajnera.


Pomoću polica lakše je i brže napraviti prekrasnu kompoziciju od fotografija različitih veličina, a sliku možete u bilo kojem trenutku preurediti s jednog mjesta na drugo. Po želji možete koristiti zidne police u unutrašnjosti kupaonice, stavljajući na njih higijenske proizvode, dekorativnu kozmetiku.

Iznenadit ćete se kako je jednostavno napraviti ove police, a mogu se postaviti u svaku prostoriju.

Ukrasite vaš dom bez da potrošite malo bogatstvo i unaprijedite vaše vještine i tehniku. Uživajte i zabavite se!

Ovo je najjednostavniji i najjeftiniji način da ukrasite vaše dosadne zidove.

Samo odaberite dizajn koji se najbolje uklapa u vaš enterijer, pronađite potreban materijal (uzmite već korištene drvene palete ili daske, tako da ne morate trošiti novac) i pokušajte napraviti police. Iskoristite vašu kreativnost na najbolji način i napravite jednu od 15 geometrijskih polica koje smo Vam prezentovali. 

Još uradi sam projekata pogledajte klikom ovdje!


armin

Skupljajući savjete i ideje za svoje potrebe došao sam na ideju da se pokrene ovaj portal. Drago mi je da od 2015 pomažemo savjetima.

0 Comments

Komentariši

Avatar placeholder

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Mini Cart 0

Your cart is empty.