Bolni zglobovi, tabani i pete i općenito bolne noge se mogu javiti na bilo kojem dijelu stopala, od prstiju na nogama sve do Ahilove tetive koja se nalazi na stražnjoj strani pete.

Ponekad bol u nozi predstavlja samo smetnju, a ponekad je ona ozbiljna, pogotovo ako se javlja kao rezultat ozljede ili kronične bolesti

Zato probajte ove balzame, gelove i masti kako bi bolni zglobovi, tabani i pete postali prošlost:

  1. Konjski balzam (kraeuterhof.eu) – idealan je za umorne i oteče noge. Pomaže osobama koje imaju proširene vene, koje uzrokuju bolove u nogama i otežano kretanje. Trenutno uklanja bolove kod umora, povreda, oteklina i reumatske bolove. Sastojci balzama (menthol, castor oil, camphor, rosemary oil, mentha leaf oil, arnica montana flower extract))imaju protuupalna svojstva. Ovi kombinovani sastojci smanjuju mogućnost nastanka grčeva u nogama i bolova u mišićima. Preporuka za korištenje: 3x dnevno nanijeti na željenu površinu. Dobro umasirati. Ne nanositi na otvorene rane. Pakovanje od 500ml traje i do nekoliko mjeseci.
  2. Đavolja kandža gel (kraeuterhof.eu) – Pomaže kod artritisa i sportskih povreda. Također, pomaže i ublažava bolove nastale uslijed ugnječenja i istegnuća kostiju. Pomaže kod uklanjanja toksina iz bolnih zglobova. Podstiče prirodan mehanizam suzbijanja zapaljenja. Poboljšava i podstiče cirkulaciju krvi. Spriječava grčeve u mišićima. Sastojci gela su eucalyptus extract oil, camphor oil, castor oil, menthol. Preporuka za korištenje: 3x dnevno nanijeti na bolna mjesta tanaka sloj gela. Dobro umasirati. Ne nanositi na otvorene rane. Pakovanje od 500ml traje i do nekoliko mjeseci.
  3. Nevenova mast (crevil.de ; proizvođač: Crevil Cosmetics GmbH , Jardin naturel, Germany)- mast biljke neven je blaga i njeguje i blagotvorno djeluje na kožu tijela, naročito nakon tuširanja. Hrani kožu tijela. Sastojci masti nevena: vazelin, sojino ulje, extract cvijeta Calendula Officinalis. Preporuka za korištenje: najbolji učinak je korištenjem masti nevena nakon tuširanja. Mast se može koristiti za kožu cijeloga tijela. Mast možete nanijeti na tijelo po potrebi.  

Još zanimljivih članaka pronađite klikom ovdje!

Preporučujemo da posjetite i www.posjeti.ba


armin

Skupljajući savjete i ideje za svoje potrebe došao sam na ideju da se pokrene ovaj portal. Drago mi je da od 2015 pomažemo savjetima.

0 Comments

Komentariši

Avatar placeholder

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Mini Cart 0

Your cart is empty.