“The Big Room” je novi domaći Home Decor i Life Style brand koji je osmišljen i pokrenut od strane tri mlada sarajevska arhitekta Sanje, Emila i Damira. Cilj je, s jedne strane dovesti najkreativnije svjetske brandove i približiti ih ljubiteljima Home Decor-a, a sa druge strane – potaknuti, surađivati i predstaviti proizvode domaćih dizajnera.

Sanja Ibraimović Ljajić, sretna zbog otvorenja “The Big Room-a” pojašnjava kako se rodila ideja o jednom ovakvom prostoru. “Budući da se i sami bavimo produkt dizajnom, uvijek smo osjećali taj nedostatak načina da predstavimo naše proizvode. Vrlo brzo smo shvatili šta treba učiniti i bacilli smo se na posao!”.

“The Big Room” također planira uskoro izbaciti svoju prvu kolekciju proizvoda za Home Decor i Life Style. Damir Bašić naglašava kako im je to posebno bitan segment. “Jako je interesantan proces osmišljavanja i proizvodnje jednog sasvim novog proizvoda. Raduje me činjenica da će “The Big Room-ovi” proizvodi, koji se sad nalaze na skicama i u radionici, uskoro ugledati svjetlost lampica koja pada na police “The Big Room-a!”. Emil Ljajić poziva sve produkt dizajnere koji imaju svoje proizvode i željni su ih predstaviti, da se jave putem facebook page-a “The Big Room”! “Cilj nam je stvoriti mrežu dizajnera, proizvođača i kupaca. Nama to do sad niko nije stvorio i smatram da se to treba promijeniti!”.

Svoju, kako sami kažu “Najveću sobu na svijetu” otvorili su 01.06.2016. i nalazi se u ulici Zelenih beretki (u pasažu pored bivšeg ulaza u club “Jež”).

[WRG id=8424]


armin

Skupljajući savjete i ideje za svoje potrebe došao sam na ideju da se pokrene ovaj portal. Drago mi je da od 2015 pomažemo savjetima.

0 Comments

Komentariši

Avatar placeholder

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mini Cart 0

Your cart is empty.