Rezervišite svoj pansion na Vlašiću i uživajte u ljepotama ove planine!

Iako je sezona na većini planina uveliko počela, mnogi od nas još uvijek tragaju za najboljom destinacijom za zimovanje. Rekreativno skijanje i drugi zimski sportovi se odlični za opuštanje i zabavu, a planiranje i izbor destinacije su ključni za savršeno i opušteno zimovanje. Pansion Čarolija Vlašić je idealan za sve ljubitelje prirode, ali i skijaše. Nalazi se na travničkom biseru Vlašiću. Vlašić je planina koja ima dušu, ali i uređene skijaške staze koje se jako dobro održavaju. 

Pansion Čarolija Vlašić je definitivno najbolja destinacija za zimovanje i smješten na svega pet metara od ski staze. Omogućava smještaj na Vlašiću uz ispunjenje sna svakog ljubitelja planine. Buđenja u toplini pansiona i pogled kroz prozor koji se pruža na snježno bijeli prekrivač i nebo nijanisirano plavom i tamnoplavom bojom. To je naprosto prizor koji morate doživiti. To je igra prirode u kombinaciji sa dobrom pozicijom uvijek otvorenog objekta pansiona na Vlašiću idealnog za zimovanje.

Posjeduje 58 udobnih ležaja raspoređenih u 6 dvokrevetnih, 6 trokrevetnih i 7 četverokrevetnih soba, kvalitetno centralno grijanje, te svaka soba ima privatno kupatilo, TV i intrnet konekciju. Ispred samog objekta se nalazi parking.

Pansion Čarolija na Vlašiću svojim gostima nudi bogati izbor kako domaće tako i internacionalne kuhinje. Ali i specijalitete sa roštilja, razne vrste pizza uz bogat izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića. Gostima nudi odličan smještaj sa obaveznim doručkom. Također, postoji opcija i rezervisanja polupansiona ili punog pansiona. Gostima na iznajmljivanje nudi popust na kompletnu ski opremu ili za one koji žele da nešto više uživaju u čarima Vlašića motorne sanke za obilazak prelijepih predjela ove bosansko-hercegovačke ljepotice. Uz to, posjeduje i skijašnjicu.

Pansion Čarolija Vlašić odiše toplinom

Pansion na Vlašiću i odmor u prirodi je potreban svima koji pate od stresa, a planine su igralište. Ono igralište u kojem se svaki posjetioc obogati iskustvom i emocijom koja mu nije dostupna u svakodnevnom životu. 

U pansionu Čarolija na Vlašiću prostor igre i pravila igre Vi kreirate sami, a samo je jedan uslov koji domaćini imaju. To je da se potpuno opustite i uživate u uzbudljivom načinu života. No, pansion Čarolija nije mjesto dobre zabave samo za dnevne aktivnosti. Noći su ljepše uz toplu atmosferu i muziku koju nudi restoran koji se nalazi u sklopu pansiona. To je mjesto susreta gdje se nakon mnogo neprospavanih noću upoznaju prijatelji koji liječe sve što svakodnevni život donosi. Udoban smještaj, bogata gastronomska ponuda u restoranu, muzika uživo, kamin… su idealne pretpostavke da dio svoga odmora provedete u ugodnom ambijentu.

Pogodna je za skijaše rekreativce, ali i ljubitelje prirode. U zimskom periodu sam Pansion Čarolija Vlašić je mjesto dobre zabave. U njemu su često prave nezaboravni party-ji.

Sigurno ste čuli uzrečicu “Ako ne volite zimu dođite na Vlašić” jer Vlašić nije hladan, čak šta više pristupačan je i savladiv. A Pansion Čarolija Vlašić odiše toplinom i gostoprimstvom uz mali broj olujnih i veliki broj sunčanih dana.

Za više informacija pozovite na +387 65 861 018 ili +387 61 910 960


Dalila Šečić

Redovno probavanje novih recepata potaklo me je da recepte koje pronađem za sebe podijelim na blogu.

2 Comments

Najljepše planine za skijanje u Bosni i Hercegovini - domacin.ba · 26. Januara 2022. at 14:33

[…] na Vlašiću, Babanovac sa svojih 1.260 metara nadmorske visine odličan je za sve zimske sportove. Odlični smještajni kapaciteti, hoteli i pansioni, netaknuta priroda, dobri ski tereni su preporuka za višednevnu posjetu ovoj […]

Pansion Čarolija Vlašić - · 9. Februara 2022. at 18:34

[…] Čarolija Vlašić omogućava Vam da doživite ljepote čarobnog Vlašića i uživajte u zimskim radostima. Pansion Čarolija je smještaj na Vlašiću koji je idealan za sve […]

Komentariši

Avatar placeholder

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Mini Cart 0

Your cart is empty.