Ne toliko popularna drevna orijentalna filozofija usklađivanja životne energije u tijelu, poznata kao Jin Shin Jyutsu, se zapravo pokazala izuzetno efikasna u liječenju anksioznosti, depresije, išijasa, PTSP, i hronične boli u vratu i leđima. Predstavljena u SAD-u 1950-ih od azijske-amerikanke Mary Burmeister, nakon što se i sama upoznala kod Jiro Murai, stručnjaka u ovoj oblasti u Japanu, ova drevna filozofija postepeno dobija na popularnosti u zemlji.

[umetnime]

Video ispod opisuje ove metode u detalje. Po Jin Shin Jyutsu vučete ili gurate svaki prst, kako bi se olakšala ekstremna emocionalna stanja, kao što su strah, ljutnja, anksioznost, depresija i tuga. Važno je da je svaki prst vezan za drugi problem. Prakticiranjem ove metode možete pomoći i djeci i odraslima da obnove svoje duhovne i emocionalne ravnoteže. To je nešto što definitivno vrijedi pokušati! Slijedi, video zapis sa portala “healthyfoodteam”:


armin

Skupljajući savjete i ideje za svoje potrebe došao sam na ideju da se pokrene ovaj portal. Drago mi je da od 2015 pomažemo savjetima.

0 Comments

Komentariši

Avatar placeholder

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mini Cart 0

Your cart is empty.