Ljekovita mješavina za masažu, koja se priprema sa nerafinisanim biljnim uljem i soli (možete koristiti morsku so). Medicinska smjesa se odmah priprema za cijelokupno korištenje/tretman. Trebat će vam 10 kašika soli i 20 kašika ulja (maslinovo, suncokretovo).

Medicinska smjesa za liječenje Osteohondroze:

Ljekovita mješavina se priprema:

Pomješajte ulje i so u staklenoj boci. Zatvorite je. Nakon nekoliko dana, imaćete blagu mješavinu.

Primjena:

Svako jutro trebate trljati varten pršljenove sa energičnim pokretima za masiranje, na mjestima gdje osjećate bol. U početku masirajte 2-3 minuta, svaki dan dodajući još 2-3 minuta, u slučaju da imate 20 minuta za cijelo vrijeme trajanja masaže. Nakon završetka masaže, obrišite vrat s mokrim i toplim peškirom.Provođenje ovog postupka može dovesti do manjih iritacija kože. Dakle, nakon završetka masaže, obrišite kožu suhom krpom i pospite puderom za bebe.

Rezultat 10-dnevnog tretmana naravno potiče cirkulaciju krvi i poboljšava regeneraciju mišića, hrskavice i koštanog tkiva. Nakon 8-10 procedura, primijetit ćete radikalne promjene.Ponovo uspostavljanje protoka krvi u vratnu kralježnicu, glavobolje nestaju, a vid je poboljšan. Ovo je povezano s činjenicom da je tijelo oslobodilo sve toksine, što pomaže normalizaciji metabolizma.

Tokom procesa čišćenja, možete osjetiti malo pospanosti i vrtoglavicu, ali to se ne događa često. Po pravilu, tretman osteohondroze na ovaj način ide bez neželjenih efekata, i daje odlične rezultate.

healthylifetricks

Još zanimljivih članaka pronađite klikom ovdje!

Preporučujemo da posjetite i naš portal www.posjeti.ba


armin

Skupljajući savjete i ideje za svoje potrebe došao sam na ideju da se pokrene ovaj portal. Drago mi je da od 2015 pomažemo savjetima.

0 Comments

Komentariši

Avatar placeholder

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mini Cart 0

Your cart is empty.