Predstavljamo tvornicu auto mirisa ARBEL iz Sarajeva, Bosne i Hercegovine, koja se bavi  proizvodnjom osvježivača za vozila, kao i izradom reklamnih auto mirisa za Vašu kompaniju, brand i slično.

Postoje mnoge vrste osvježivača zraka koji su dizajnirani od strane Arbel-a posebno za automobile. Da biste odabrali miris, jednostavno pronađite onaj koji privlači vaš njuh. Bez obzira kakvu vrstu dobili, postavite je na područje koje pušta puno zraka, tako da miris cirkulira automobilom.

Gdje držati miris?

Osvježivači zraka na otvoru za odzračivanje i armaturnoj ploči trebaju se pričvrstiti ili postaviti preko ventilacijskih otvora.

Osvježivači zraka u obliku stabla i drugi osvježivači zraka mogu se postaviti obješeni sa retrovizora ili ispod crtice – tamo gdje idu noge suvozača – kako bi se postigla najveća cirkulacija.

Pozitivni mirisi, kao i oni negativni, isprepleteni su emocijama, a upravo su emocije povezane s našom percepcijom mirisa. Svaki miris koji nam stvara ugodu omogućit će i da se bolje osjećamo, a zbog te je individualnosti upravo ovaj osjet najposebniji.

Za sve vaše upite, pohvale, primjedbe i sugestije kontakt podaci firme su:

ARBEL s.d.

Ul. Blagovac I broj 85

71320 Vogošća, Kanton Sarajevo

Bosna i Hercegovina

Tel. : (+387) 61016461

FB: ARBEL Tvornica auto mirisa AR

Auto mirisi

Neizostavan dodatak Vašem ljubimcu na 4 točka: AR auto-osvježivač


armin

Skupljajući savjete i ideje za svoje potrebe došao sam na ideju da se pokrene ovaj portal. Drago mi je da od 2015 pomažemo savjetima.

0 Comments

Komentariši

Avatar placeholder

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Mini Cart 0

Your cart is empty.