Iza proizvoda ECO Kanjski je 24-godišnji  Ivan Kanjski iz Prnjavora. Ugostitelj po struci koji je svoju ljubav prema poduzetništvu usmjerio ka proizvodnji sapuna od kozjeg mlijeka. Mnogi tvrde da je kozje mlijeko najkvalitetnije mlijeko, te se i proizvodi od kozjeg mlijeka smatraju najkvalitetnijima na svijetu. Obitelj Kanjski posjeduje svoje koze, ali se trude da i ostale namirnice koje su potrebne da samostalno  proizvode, jer je to i suština bioloških proizvoda. Maslinovo ulje nabavljaju sa otoka Pašmana u Hrvatskoj, a koprivu sami beru i suše.

ECO Kanjski

Sapuni iz domaće radinosti „ECO Kanjski“ se prave od jednoga dijela domaćih i jednoga dijela uvoznih sirovina. Sapuni su prirodnog mirisa, koji podjeća na med ili vosak, a dodaje se i kukuruzno brašno, neven, kopriva,…itd.

Ovaj mladi poduzetnik je na ideju o proizvodnji sapuna sa kozjim mlijekom došao nakon 3 godine istraživanja i radi ih po starom receptu nalijeđenom od prabake Poljakinje, a koji je malo dorađen. U paleti postoji 5-6 vrsta sapuna i potražnja za njima je dosta dobra.

Ivanova majka proizvode ECO Kanjski predstavlja i na štandovima putem Udruženja žena iz Prnjavora, a sve vaše eventualne upite i narudžbe možete realizirati preko Facebook stranice:  Sapun od kozijeg mlijeka ECO Kanjski.

ECO Kanjski prave se po poljskoj recepturi staroj više od sto godina

Prvi sapun za upotrebu proizveden je 2012. Recept je od prabake i ima nekih malih odstupanja. Uz kozije mlijeko te maslinovo ulje, naši sapuni su nezamislivi bez našeg eko-bilja. Počevši od kukuruza bijelca, mente, kamilice…, koje sami proizvodimo. Naš premium sapun, koji je i najprodavaniji na tržištu, s dodatkom je biljnog uglja koji sami proizvodimo. On ima poruku koju nosi na ambalaži – deset mlađa – govori Ivan Kanjski, inače ugostitelj po struci, koji ističe da je još od osnovne škole želio da bude poduzetan i samostalan.


armin

Skupljajući savjete i ideje za svoje potrebe došao sam na ideju da se pokrene ovaj portal. Drago mi je da od 2015 pomažemo savjetima.

0 Comments

Komentariši

Avatar placeholder

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Mini Cart 0

Your cart is empty.