Ako uronite noge u jabukovo sirće, evo šta se dešava…

Jabukovo sirće je vrsta sirćeta napravljena od jabuka, koji ima blijedu do srednju boju ćilibara. Osim što se koristi u salatama i raznim jelima, sirće ima nevjerovatne zdravstvene pogodnosti – može se koristiti za liječenje mnogih bolesti, i često se koristi u kozmetičkim tretmanima.

Poslije napornog dana na poslu, ništa ne prija kao opuštanje u toploj kupki.

Ali, podjednako dobro će vas opustiti ako umočite noge u toplu vodu, a ako to uradite u jabukovo sirće, rezultati će vas ostaviti bez teksta!

Odmoriti umorne noge u toplom ili hladnom jabukovom sirćetu na kraju dana će vas izliječiti. Sirće može pomoći kod uklanjanja mrtve kože i osvježava vaše noge. Ne zaboravite na prijatan miris koji će vaša stopala imati.

Sirće je napravljeno od fermentiranih jabuka prije nego što se obrađuju radi povećanja sadržaja kiselosti. Krajnji rezultat je zlatna tečnost koja se može koristiti za liječenje mnogih bolesti i stanja. Sirće je dokazano efikasno protiv peruti, može povećati nivo energije i liječi rane. Pogledajte video ispod kako bi vidjeli 16 nevjerovatnih korištenja ovog prirodnog čuda:

Slab miris sirćeta nestaje nakon što izvadite noge iz rastvora, ali možete bezbedno oprati noge hladnom i čistom vodom.

Izvor: naturalremediesforlonglife.com

Još zanimljivih članaka pronađite klikom ovdje!


armin

Skupljajući savjete i ideje za svoje potrebe došao sam na ideju da se pokrene ovaj portal. Drago mi je da od 2015 pomažemo savjetima.

0 Comments

Komentariši

Avatar placeholder

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Mini Cart 0

Your cart is empty.