Recept ruskog naučnika, profesora Hrista Mermerskog, mnogi predstavljaju kao revolucionaran lijek, kojim su navodno na hiljade ljudi izliječeni od raka. „To je hrana za liječenje kompletnog organizma, a rak se u takvom oraganizmu samo povuče“, rekao je na svojim predavanjima prof. Mermerski. Tajna je u tome što ova smjesa čisti krvne žile, liječi srce, obnavlja imunitet, čisti jetru i bubrege. Također, poboljšava rad mozga i čuva od infarkta.

[umetnime]

Sastojci:

15 svježih, organskih, limunova
12 glavica bijelog luka
1 kg domaćeg meda
400 gr. proklijalog žita (mlada zelena pšenica)
400 gr. oraha

Priprema:

Proklijalu pšenicu (400 gr.) staviti u staklenu posudu, nasuti vodu i ostaviti da stoji preko noći. Poslije 10 – 12 sati preko čiste gaze ocijediti vodu, dobro oprati zrna, pa opet procijediti kroz gazu. Pšenicu ostaviti da odstoji 24 sata. Nakon toga, dobićete pšenicu sa klicama dužine 1-2 milimetra.

[umetnime]

Priprema lijeka:

Samljeti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice bijelog luka. Samljeti 5 limunova sa koricom, pa sve zajedno izmiješati. Od ostalih 10 uzeti samo sok i pomiješati sa ostalom masom, dok smjesa ne postane homogena. Dodati med i duže miješati drvenom kašikom, pa sipati u staklene posude. Ostavite ih da stoje 3 dana u frižideru, pa onda možete početi sa konzumiranjem.

Primjena:

[umetnime]

Ova hrana uzima se 30 minuta prije doručka, prije ručka, prije večere i prije spavanja. Ako je koristite za liječenje raka, uzimajte jednu do dvije kašike svaka 2 sata.

„Ovaj lijek sadrži sve neophodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljene hidrate i biljne masti. Zato i poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlijezda, koje održavaju tijelo zdravim, a dovodi i do izlječenja od raka u potpunosti“, istakao je doktor.

Izvor: zdravapriroda.com
Foto: Gulliver/Thinkstock


armin

Skupljajući savjete i ideje za svoje potrebe došao sam na ideju da se pokrene ovaj portal. Drago mi je da od 2015 pomažemo savjetima.

0 Comments

Komentariši

Avatar placeholder

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Mini Cart 0

Your cart is empty.