Najtraženija dijeta u 7 dana se gubi 7kg je ideja General Motorsa. Ta je tvrtka osmislila još osamdesetih kako bi očuvali zdravlje svojih zaposlenika, a ove godine je jedna od najtraženijih..

Tijekom ljeta su svi u potrazi za brzim dijetama s kojima će u kratkom roku izgubiti nekoliko kilograma viška. Takva je i GM dijeta, odnosno General Motors dijeta koju je ta tvrtka razvila još tijekom osamdesetih kako bi očuvali zdravlje svojih zaposlenika.

Glavno pravilo dijete je strogo držati se uputa tijekom tjedan dana. Prvog dana dijete jede se tako samo voće, ali ono bazirano na vodi tako da su banane strogo zabranjene. Princip dijete je jesti hranu kojom ćete izgubiti više kalorija nego što ćete ih unijeti. U prva tri dana dijete gubi se najviše kilograma jer su ta tri dana i najstroža, a tijekom cijele dijete treba se unositi od 1000 do 1200 kalorija na dan.

Što se jede i kako se primjenjuje dijeta u 7 dana se gubi 7kg?

1. dan

Voće, a lubenica se najviše preporučuje. Banane su zabranjene. Može se jesti u neograničenim količinama i kada želite, ali ipak ne pretjerujte.

2. dan

Sve povrće je dopušteno, sirovo ili kuhano, a voće je zabranjeno. Dan počnite s pečenim krumpirom koji će osigurati ugljikohidrate tijelu tijekom dana.

3. dan

Kombinirajte voće i povrće iz prva dva dana, ali ne jedite banane ili krumpire.

4. dan

Danas su vam dopuštene banane i mlijeko kao i voće i povrće.

5. dan

Jedite junetinu, teletinu, piletinu ili ribu zajedno s pet ili šest cijelih krumpira. deset do 12 čaša vode se preporučuju ovoga dana.

6. dan

Govedina i povrće se jedu tijekom ovoga dana.

7. dan

Najtraženija dijeta u 7 dana se gubi 7kg preporučuje za doručak da jedete smeđu rižu i popijte prirodni voćni sok, a ostatak dana u neograničenim količinama jedite voće i povrće. 

Ukoliko ste bili disciplinovani za 7 dana se gubi 7kg

IZVOR: vecernjilist.hr

Još savjeta pogledajte klikom ovdje!


armin

Skupljajući savjete i ideje za svoje potrebe došao sam na ideju da se pokrene ovaj portal. Drago mi je da od 2015 pomažemo savjetima.

0 Comments

Komentariši

Avatar placeholder

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Mini Cart 0

Your cart is empty.