Sarajevska zimska priča već je počela! Ako dolazite u Sarajevo u vrijeme novogodišnjih praznika preporučujemo da obavezno posjetite dvije zimske atrakcije. Zimska čarolija Skenderija i Zima na Vilsu su namijenjene za čitavu porodicu. Osjetite čari zime i novogodišnjih praznika na klizaljkama. Ili pak fotografisanjem i obilaskom mjesta koja su predviđena za pravljenje fenomenalnih slika. Naravno, radi se o “Zimskoj čaroliji” na Skenderiji, te “Zimi na Vilsu by Holiday market” na Vilsonovom šetalištu!

Priča o “Zimskoj čaroliji” počela je još 2019., a do danas, uprkos činjenici da je pandemija i brojnim restrikcijama koje su uz nju došle, postajala je samo bogatija raznolikim sadržajima koje nam je imala za ponuditi. Raznovrsnost sadržaja i sreću da uživaju u čaroliji na Skenderiji, stanovnici i posjetioci glavnog grada Bosne i Hercegovine imat će sve do 31. januara 2022. godine. Brojni partiji, druženja i nova prijateljstva na ledenoj plohi sarajevske Zimske čarolije vjerujemo da neće izostati.

Naravno, da bi cijela sarajevska zimska bajka bila potpuna, u popularnom sarajevskom Vilsonovom šetalištu nalazi se još jedna praznična priča. „Zima na Vilsu by Sarajevo Holiday Market“ svim građanima omogučit će uživanje u klizalištu do kraja raspusta, ali i brojnim drugim atrakcijama među kojima je jedna od najzanimljivijih je luna park u okviru kojeg se nalazi i Sky Tower, atrakcija koja je prvi put dostupna u Sarajevu. Uz poštivanje svih epidemioloških mjera Zima na Vilsu by Sarajevo Holiday Market trajat će do 15. januara 2022. godine. – piše Mapa Kulture.

Zimska čarolija Skenderija i Zima na Vilsu je prava priča!

Preporučujemo da pročitate još jedan zanimljiv članak o ishrani klikom ovdje!

Preporučujemo i našu drugu stranicu www.posjeti.ba


armin

Skupljajući savjete i ideje za svoje potrebe došao sam na ideju da se pokrene ovaj portal. Drago mi je da od 2015 pomažemo savjetima.

0 Comments

Komentariši

Avatar placeholder

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Mini Cart 0

Your cart is empty.